top of page

Montolivo tilbake i blått!Milan-kapteinen er tilbake i den italienske landslagstroppen. 

Etter et krevende og vanskelig år med en alvorlig leggskade er Riccardo Montolivo tilbake i den italienske landslagstroppen. Sammen med Mattia De Sciglio og Andrea Bertolacci har Milan-kapteinen blitt tatt ut av landslagssjef Antonio Conte til kampene mot Azerbaijan og Norge i kvalifiseringen til EM i 2016.

Etter leggskaden Montolivo pådro seg i kampen mot Irland i forkant av fotball-VM i Brasil 2014 er dette hans første oppkalling til landslaget. Han ble operert to dager etter og gjorde sitt comeback på klubbnivå i november samme år mot Udinese. Den 30 år gamle midtbanespilleren ble tvunget til en ny operasjon i april 2015 grunnet småskader og smerter i leggen.

Montolivo føler nå at han er på rett vei etter en rekke solide opptredener for Milan. Han fortalte også at han aldri mistet troen på å komme tilbake på Milans førstelag, til tross for hva han mente var overdreven skepsis i media. Dette fortalte han til Corriere dello Sport.

Italienerens harde arbeid og sterke mentalitet har nå lønnet seg og Montolivo er ute etter å følge opp sine solide kamper i Serie A for Italia.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page