top of page

Montolivo: «Opp til meg å bevise at Montella tar feil»


Riccardo Montolivo ønsker mer spilletid.

På pressekonferansen før morgendagens kamp møtte Riccardo Montolivo opp sammen med Vincenzo Montella, og den tidligere kapteinen svarte blant på spørsmål om lite spilletid.

«Dersom jeg spiller kommer jeg til å gi alt. Det har vært vanskelig siden jeg ikke har spilt så mye i det siste, men det er managerens avgjørelse og det må respekteres.»

«Det er en spillers plikt å forbedre seg på trening og overbevise manageren om at han tar feil. Jeg hadde selvsagt håpet på mer spilletid, men manageren velger de spillerne han gjør på bakgrunn av hvem han tror kommer til å føre laget til seier.»

«Hvis jeg ikke velges betyr det at han har andre ideer. Alt jeg kan gjøre er å bevise at han tar feil, det er helt normalt. Vi har hatt diskusjoner i garderoben, men ingen har tråkket over streken.»

Mange hevder at Milan er blant favorittene til å vinne Europa League denne sesongen, spesielt med tanke på klubbens historikk i Europa.

«Historien viser at at det er Europa som først og fremst er Milans hjem, men historien kan ikke spille for oss. Det må dagens lag gjøre. Vi må bevise at vi fortjener å være her og det blir svært vanskelig å gå helt til topps.»

Milan har denne sesongen slitt mer enn mange hadde forventet på forhånd.

«Vi så for oss at det ville bli noen utfordringer med så store endringer, og det kan hende at entusiasmen rundt klubben gjorde at vi ikke så problemene. Kanskje hadde vi forventet at det skulle bli enklere, men vi burde uansett vært høyere på tabellen enn det vi er. Vi må bare jobbe hardt for å få bedre resultater.»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page