top of page

Montella: Vi må ikke miste entusiasmen


Vincezo Montella var svært skuffet da han møtte pressen etter gårsdagens hjemmetap mot Udinese.

Managerens tanker om kampen.

«Vi både kunne og burde gjort mer i dag, men vi visste hvor vanskelig kampen kom til å bli. Vi spilte godt i den første omgangen, men jeg er ikke fornøyd med det vi viste etter pause. Vi hadde ikke den riktige mentaliteten til å vinne kampen. Tapet var et steg tilbake i forhold til kampene mot Torino og Napoli, men vi er fortsatt i en utviklingsprosess og tilbakeslag er noe som kan skje.»

Montella måtte også svare på hva som gikk galt denne gangen.

«Niang var ikke disponibel, og det gir oss noen utfordringer en-mot en. Men vi kan ikke legge skylden på det, vi har godt nok materiale til å vinne en slik kamp. Jeg ba Honda om å drible mye på siste tredjedel og jeg syns han gjorde et godt innhopp.»

Milan var betydelig svakere etter pause uten at Montella hadde svaret på det.

«I andre omgang gjorde vi ikke stort. Det er litt merkelig at Udinese skapte flere sjanser før pause da vi var betydelig bedre enn etter sidebytte.»

Flere av Milan-spillerne presterte langt unner pari søndag ettermiddag.

«Bacca er ikke et problem, problemet er at vi tapte kampen. Hans rolle kan ikke bli et problem med en gang han ikke scorer, vi må forbedre hele lagprestasjonen. Vi er vant til å se en Bonaventura som spiller strålende kamper, men i dag var det flere spillere rundt ham som kanskje ikke var helt kampklare. Til tross for det hadde vi følelsen av at vi kunne score vinnermålet.»

Montella var klar på at det viktigste er å ikke miste motet.

«Jeg er fortsatt positiv fordi jeg ble hentet for å løse noen problemer, og vi må fortsette å jobbe på samme måte for å forbedre oss. Fansen buet på oss når kampen var over. Vi er også veldig skuffet og ønsker å forbedre oss for dem.»

Pressen lurte på hvilke konsekvenser tapet kunne få for laget.

«Vi kan ikke miste entusiasmen vår, men vi må forstå at det er forskjell på å vinne og tape. Vi må gjøre mer og være sultne på suksess.»

Montella svarte å spørsmål om hans endringer kom for sent.

«Når et lag taper er det alltid managerens feil. Jeg kan ikke si noe mer enn det.»

Bacca ropte på straffe like før slutt uten at dommeren brydde seg om det.

«Jeg ønsker ikke å kommentere den situasjonen. Iachini (Udinese-manager) sa at det var straffespark, og han er veldig ærlig. Det er derfor jeg har så mye respekt for han.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page