top of page

Montella: «En spiss er førsteprioriert»


Vincenzo Montella ønsker at ledelsen skal skaffe ham flere spillere før seriestart.

Milan har klinket til i sommerens mercato og klubben har allerede hentet spillere for over € 200 millioner, men manageren ser gjerne at det dukker enda ett ansikt eller tre på Milanello.

«Det har vært, og er fortsatt, en drømmesommer for meg,» fortalte Montella til Gazzetta dello Sport.

«Det nydelige er at mine drømmer er godt i oppfyllelse, og vi er fortsatt ikke ferdige.»

«Det er kanskje slik at mange skuler på oss fordi vi har hentet mange spillere og brukt store summer på de, men det er et faktum at klubben har gjort noe ekstraordinært.»

Manageren har vært tydelig på at det er plass til flere spillere på Milanello.

«Hovedfokuset nå er en spiss, men vi kunne også hatt behov for en ving og en indreløper. Siden vi er kommet så godt i gang har vi ingen hast. Vi håper å finne en angriper som scorer på sine sjanser og bidrar til spillet.»

Milan var ikke i nærheten av Champions League i fjor og endte milevis bak topp 3.

«Vi har vært aggressive i sommer for å nærme oss Napoli. Dette laget vil vokse over tid og jeg ønsker å være personen som fører Milan tilbake til topp 5 i verden.» 

Montella fikk spørsmål om M´baye Niang, som i vår var utlånt til engelske Watford. Nå er han tilbake i Milan og imponerte i 4-0 seieren mot Bayern.

«Han er en særdeles viktig profil og kan bli en toppspiller, men han må lære seg å kontrollere seg selv når han er i flytsonen. Det er ingen grunn til å tvile på M´baye, men det handler helt ærlig mer om han selv.» 

Den største overgangen så langt er uten tvil Leonardo Bonucci som byttet ut Juventus sin sebradrakt med Rossoneri for et par uker siden.

«Han er en strålende profesjonell spiller. Jeg vil ikke spekulere i om Juventus er svekket, men det er ingen tvil om at vi har styrket oss selv.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page