top of page

MIndre overgangsnyheter


De siste ukene har sagaen om Charles de Ketelaere tatt det meste av fokuset hva gjelder Milans overgangsmarked. Men under radaren har noen mindre overganger funnet sted.


Den 22 år gamle reservemålvakten Alessandro Plizzari har gått permanent til Pescara, etter å vært på mange utlån de siste årene.


Spissen, Luan Capanni, har på sin side blitt lånt ut til den portugisiske toppserieklubben Estrela Amadora. Etter flere middels vellykkede lån håper vi han endelig kan få vise sitt fulle potensial.


Midtbanespilleren Marco Brescianini har nå nylig blitt lånt ut til Cosenza, hvor han teamer opp med Marco Nasti. Det skal bli spennende å følge guttas utvikling i Serie B.


Den greskfødte stopperen Nikos Michelis selges til den spanske andredivisjonsklubben Mirandes, etter å ha vært på et mindre vellykket lån i hollandske Willem II.


I dag meldes det også om at Mattia Gabbia vil lånes ut til Sampdoria så snart vi har en ny midstopper på plass. Etter å ha vært backup i Milan så lenge, fortjener gutten nå å få mer spilletid i Serie A.


Til sist har det også blitt hentet et par spillere til Milans ungdomslag. Den første, det 17 år gamle paraguayanske playmakertalentet Hugo Cuenca, skrev vi allerede om i fjor. Pga. trøbbel med dokumenter har han ikke hatt mulighet til å bli en del av laget før nå. Han skal bli en spennende spiller å følge. Til sist har vi hentet høyrebacken Leonardo D'Alessio fra Roma.


Måtte dere alle lykkes gutter!

283 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page