top of page

Milano ragazzi gir aldri opp


Milan kom skjevt ut i bortemøte med Juventus, men kjempet seg tilbake i kampen på imponerende vis, og tok med seg et fortjent poeng hjem til Milano.


Det finnes mange der ute som fortsatt ikke klarer å bli vant til et solid Milan som ikke gir fra seg poeng uten kamp. Jeg er fortsatt en av dem, og var temmelig sikker på at Juve skulle vinne denne kampen. Det var tross alt en "must-win" for Juve etter en historisk dårlige sesonginnledning. Men Milan viser nok en gang at de må være en av klubbene i Italia med best prestasjonsmiljø for fotball om dagen. Etter å ha slurvet bort et tidlig kontringsmål, kjempet Milan seg sakte med sikkert tilbake i kampen, utliknet med et flott hodestøt av Rebic, og ville vunnet kampen hadde det ikke vært for at den mye utskjelte Szczensy stod for kampens redning alene mot Kalulu med få minutter igjen å spille.


Er dypt imponert over hvor bra Milan har klart å nullstille seg etter hardkjøret de fikk mot Liverpool i midtuken, og at skadeproblemer ikke virker til å ha noe å si på troen på, eller viljen til, seier.


Med et, på papiret, noe letter program de neste to kampene (Venezia, Spezia), kan Pioli forhåpentligvis rotere noe. Må vi kjempe hardt om poengene er jeg redd skadelisten bare blir lengre. Giroud er nok tilbake på benken mot Venezia, mens Messias ventes tilbake neste uke. Ibras form vurderes fra dag til dag, og Calabria har vi ikke fått estimert noen restitusjonstid på. Kjærs skade skal ikke være alvorlig, og han vil ikke trenge alt for lang tid på å komme tilbake. Så får vi bare håpe resten av gjengen holder seg skadefri.


Forza Milan!


Spillervurdering:

Maignan: 7

Tomori: 7

Kjær: 6,5

Romagnoli: 6,5

Hernandez: 5,5

Kessié: 6,5

Tonali: 7

Leao: 5,5

Diaz: 6

Saelemaekers: 5

Rebic: 6,5


Bennacer: 6,5

Kalulu 6,5


125 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page