top of page

– Milan vil slite med å kvalifisere seg til Champions LeagueTidligere AC Mian- og Barcelona-spiller Ronaldinho har ankommet Italia for avdukingen av et vinmerke som er blitt «dedikert» til han. Brasilianeren brukte anledningen til å dele sine tanker om Serie A-sesongen, men dessverre hadde han lite tro på Milan.

«Jeg tror de (AC Milan) vil slite med å kvalifisere seg for Champions League», sa Ronaldinho til Sky, gjengitt av Calciomercato.

«De vil være et bedre lag neste år, men jeg tror det blir tøft for de å kvalifisere seg for Champions League. Men, en klubb med AC Milans historie og tradisjoner kan gjøre hva som helst.»

«Da jeg var i Italia, så trodde jeg aldri at Berlusconi og Moratti (Inters tidligere eier) ville selge sine klubber. Jeg var veldig lykkelig i Milano, la oss se hva som skjer med klubben neste sesong.»

Den tidligere Milan-spilleren ga også et intervju til Premium Sport, gjengitt av Football Italia. Der snakket han løst og fast om Serie A generelt, men også om 2008-sesongens Derby della Madonnina, hvor han scoret et mål.

«Jeg husker det veldig godt, hver gang jeg kommer tilbake til Italia, så minner fansen meg på det. Det var et vakkert øyeblikk. »

«Milan per nå? Milan er alltid et sterkt lag med en stor historie. Vi må gi spillerne og treneren tid til å utrette store ting».

«Jeg tror det er mulig at de kan kvalifisere seg til Champions League».

Ronaldinho tilbragte to og et halvt år i Milan. Han scoret 26 mål og registrerte 29 målgivende i løpet av sine 95 kamper.

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page