top of page

Milan vender snuten mot Paris – vil hente hjem Zlatan


For mange Milanisti var det sommerens store drøm, at Zlatan Ibrahimovic skulle returnere til Milano og på ny bære klubben på sine skuldre, men det ble med drømmen. Nå har ryktene blusset opp igjen.

Da Zlatan og Thiago Silva sommeren 2012 forlot Milan til fordel for nyrike PSG, ble det starten på slutten for det seiersvante AC Milan. Siden den gang har man slitt med å finne tilbake til seiersformelen, og spillere på lik linje med trenere har blitt skiftet ut i hytt og gevær. Klubben fikk en vitamininnsprøytning i sommer da Berlusconi plutselig åpnet lommeboken og endte opp med å bruke rundt €90m på nye spillere. Zlatan var lenge linket til Milan og skulle avslutte overgangsfesten på en av vinduets siste dager, slik gikk det som kjent ikke.

Zlatan selv har hele tiden uttalt at hvis det var opp til han selv så ville han aldri forlatt Milan, og at Milano er som hans andre hjem. Nå linkes han på ny til den gamle storklubben i en overgang som eventuelt vil skje neste sommer. Zlatans kontrakt med PSG går ut 1. juni 2016 og hvis man ikke kommer til enighet om en ny kontrakt før januar står spilleren fritt til å snakke med andre klubber. I følge Corriero dello Sport vil Milan tilby Zlatan samme kontrakt som man gjorde i sommer.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page