top of page

Milan Signerer Mike MaignanEtter lang tid med rykter bekrefter nå Milan at de har signert den 25 år gamle franske keeperen. Maignan signerer en 5-årskontrakt fram til 2026, og vil tjene rundt €2.8 millioner per år. Overgangssummen skal være på et sted mellom €13-15 millioner.


Maignan kommer fra rykende ferske Ligue 1 vinnere Lille, hvor han har spilt de siste seks årene. Denne sesongen holdt han nullen i 21 av 38 seriekamper og slapp inn kun 23 mål og ble på bakgrunn av det både kåret til årets keeper i Ligue 1 og ble tatt ut til Frankrikes landslagstropp til sommerens EM. Han har fått tildelt nummer 16.


Med innkomsten av Maignan bekrefter dette så og si det faktum at Gigio Donnarumma vil forlate klubben når kontrakten hans går ut denne sommeren. Milan har forsøkt og komme til enighet med Gigio og hans agent Raiola i langt tid, men avstanden mellom deres krav om lønn og agenthonorar har vist seg å være for langt unna det Milan er villig til å strekke seg til. Og selv med Champions League kvalifisering i boks ser det ikke ut som Milans sisteskanse de siste 6 sesongene kommer til å skrive under på en ny kontrakt med klubben. Hvor Donnarumma ender opp er enda usikkert, men i det siste har det virket som Barca har vært lengst fram i samtalene med den 22-år gamle landslagsspilleren.

201 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page