top of page

Milan seiret i Udine

Milan måtte kjempe hardt for å tvinge Udinese i kne, men lyktes til slutt. Som ventet la Udinese seg lavt med mange mann sentralt for å stenge rommene for Milan. I det 18. minutt løftet Bennacer ballen fint i bakrom hvor Zlatan tok den elegant ned og la ut til Kessie som satte ballen kontant i nettet.


Etter målet forsøkte Udinese å løfte seg i banen, men skapte svært lite før en overaggressiv Romagnoli på klønete vis felte Pusetto innenfor 16-meteren og de Paul fikk sette straffen sikkert i mål bak Donnarumma. Det må vel sies at straffen var noe tvilsom.


Milan trengte litt tid på summe seg etter straffemålet, og måtte stange lenge før Rebic i det 83. spilleminuttet sendte en fin innoverskrudd ball mot Benjamin Button. De Maios klarering ble et perfekt legg for Button som brasset ballen i mål bak en sjanseløs Musso. Mål og assist i dag igjen for supersvensken, som nå står med 7 mål på 4 kamper i Serie A. Milan forlenger dermed sin rekke med kamper uten tap til 24, og tabellen viser 16 poeng og 14-5 i målforskjell. Måtte trenden fortsette!


Forza Milan!


130 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page