top of page

Milan nærmer seg argentinsk landslagsspiller


Lucas Biglia nærmer seg en overgang til Milan. 

I flere uker har Milan blitt linket til Lucas Biglia, men så langt har det vist seg vanskelig å bli enig med Lazio om en overgangssum. Klubb og spiller har i følge Sky Sport mer eller mindre vært enige om en kontrakt på 3 år (med opsjon på en fjerde sesong) og en årslønn på € 3.5 millioner.

Utfordringen for Milan har vært prisen Lazio har satt på sin kaptein, hvis kontrakt utløper neste sommer. I Biancocelesti har krevd over € 25 millioner for 31-åringen, noe Milan så langt ikke har vært villige til å legge på bordet.

I dag skriver Premium Sport at partene har hatt et gjennombrudd i forhandlingene og at Lazio vurderer sterkt å takke ja til tilbudet på € 20 millioner i overgangssum pluss € 2 millioner i prestasjonsbaserte bonuser.

Argentinske Lucas Biglia kom til Lazio fra belgiske Anderlecht for € 8.4 millioner i 2013 og har spilt over 100 Serie A-kamper for hovedstadsklubben. Han har vært lagets kaptein siden sommeren 2015.

Lazio sin nummer 20 har spilt 50 kamper for det argentinske landslaget har vært med på finaletap i VM 2014 samt Coppa America i 2014 og 2015. Biglia startet samtlige finaler sentralt på midten for Argentina.

Vi kommer tilbake med mer så fort det er noe å melde.

1 visninger0 kommentarer

Коментарі


bottom of page