top of page

Milan med ny solid seier i oppkjøringen

Milan tok en ny storseier i sesongoppkjøringen, denne gang mot Vicenza. Her kan du lese mer om kampen.

Onsdag ettermiddag spilte Milan sesongens tredje treningskamp, og det endte med nok en solid seier for Stefano Piolis mannskap. Til slutt endte det 5-1, og det var flere av Milans unggutter som viste seg frem på en god måte. Det var riktignok de etablerte A-lagsspillerne som sørget for den første scoringen. Theo Hernandez kom frem på venstresiden og slo ballen inn langs gresset. Den havnet i beina på Hakan Calhanolgu, som så spilte frem Samu Castillejo. Spanjolen var klinisk og satte ballen fint bort i det lengste hjørnet.

Deretter var det duket for Lorenzo Colombo! 18-åringen har levert veldig lovende takter i sesongoppkjøringen, og ser ut til å bli værende i Milan kommende sesong i en rolle som backup for Ibrahimovic. Her scoret han sitt andre mål i oppkjøringen, med en rapp avslutning etter en corner. Colombo var også aktiv ellers i kampen, og ellers var Daniel Maldinis prestasjoner svært lovende!

Maldini satte opp Hernandez ute til venstre i forkant av den tredje scoringen, hvor franskmannen igjen var fint fremme på venstresiden. Denne gang fant innlegget veien til Castillejo, og sistnevnte satte inn sitt andre for dagen!

Etter hvilen ble det gjort en rekke bytter, og Brahim Diaz og Lucas Paqueta var blant spillerne som kom inn. Etter at Vicenza hadde fått en litt heldig redusering var de to innbytterne som skulle ta over showet, når de kombinerte på strålende vis før Diaz satte inn 4-1. Diaz noterte seg også for en assist på tampen, når han slo corneren som ble omsatt i scoring av Luca Stagna, nok en 18-åring.

3 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page