top of page

Milan med forespørsel til Barcelona


Rafinha Alcantara kan være nestemann inn.

Marco Fassone var tydelig etter presentasjonen av Nikola Kalinic i går, han ser på troppen som komplett. Det trenger dog ikke å bety at overgangsvinduet er stengt for Milan riktig enda, for det er flere spillere som er på vei bort og eventuelt må erstattes.

En av de er M´baye Niang, en av ganske få spillere som kan bekle en kantrolle. Franskmannen skal stadig være i forhandlinger med russiske Spartak Moskva, i tillegg har ikke Sinisa Mihajlovic gitt opp å hente sin tidligere elev til Torino. 22-åringen har på sin side levert et såkalt «medical certificate», kall det en egenmelding, som betyr at han har tillatelse fra legen om å være borte fra trening. Den leverte meldingen har 10 dagers varighet og går ut etter at overgangsvinduet stenger neste torsdag.

For å ha en plan klar dersom Niang blir solgt, skal Milan i følge Gianluca Di Marzio ha kontaktet Barcelona for å høre om det er mulig å få lånt Rafinha for den kommende sesongen. 24-åringen kom til den katalanske storklubben allerede som 13-åring og debuterte for snart 6 år siden, men har fått store deler av karrieren spolert av skader. Brassen har vært ute med en skade i menisken siden april, men skal være ganske nærme en retur til fotballbanen.

Rafinha spilte 18 seriekamper for Barcelona i fjor og noterte seg for 6 mål og 2 målgivende pasninger. Han spilte ute til høyre i over halvparten av kampene.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page