top of page

Milan møter spansk motstand


Milan ønsker fortsatt å forsterke midtforsvaret og har fått øynene opp for en uønsket franskmann, men Montella får ikke spilleren uten kamp. 

Selv om paraguayanske Gustavo Gomez allerede er på plass skal ikke manager Vincenzo Montella være tilfreds med det. Usikkerheten rundt alternativene til ham og Alessio Romagnoli skal ha fått den gamle angriperen til å forespørre om enda en mann å velge mellom i midtforsvaret. Hverken Rodrigo Ely, Gabriel Paletta eller Jherson Vergara har imponert så langt i sommer, og selv om Cristian Zapata signerte en ny kontrakt sees ikke han på som et godt alternativ til å starte for mange kamper denne sesongen.

Mannen som skal være førstevalget er Eliaquim Mangala fra Manchester City. Franskmannen var med i troppen til hjemmenasjonen under årets EM, men har ikke overbevist i Premier League etter overgangen fra portugisisk fotball. I 2014 la engelskmennene over € 30 millioner på bordet og hentet han fra Porto, men Pep Guardiola ser ikke ut til å få særlig bruk for 25-åringen denne sesongen.

Daily Star melder at Milan leder kappløpet for den robuste midtstopperen og har kommet med en forespørsel til City, hvor de ønsker å låne Mangala i en sesong før de eventuelt henter ham permanent for € 18 millioner. Dog kan man vente seg sterk kamp fra Valencia som er i ferd med å selge Skhodran Mustafi til Arsenal.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page