top of page

Milan Club Norvegia søker nye skribenterVi ser etter nye skribenter som ønsker å bidra til en best mulig dekning av alt som omhandler Milan.

Vi søker engasjerte supportere som ønsker å skrive nyhetssaker for den offisielle norske supporterklubben. Vi har som mål å formidle mest mulig om klubben i våre hjerter og dette krever at vi har flere som kan bidra med jevnlige oppdateringer. Det er frivillig og ubetalt arbeid, men erfaringen er svært relevant for unge journalistspirer eller lignende. Er du interessert i å skrive for Milan Club Norvegia ber vi om at du sender en søknad til supporterklubbens redaktør på mail: per_a_solberg@hotmail.com.

Vi ønsker at søknaden skal inneholde litt informasjon om deg selv og hvorfor du ønsker å skrive for oss, samt en valgfri artikkel som omhandler Milan. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet. Vi oppfordrer våre lesere til å spre dette til potensielle skribenter, og håper å finne noen som kan styrke vårt skribentteam. Søknadsfristen settes til 15. juli, men nye skribenter kan bli tilsatt til vervet før fristen utløper.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page