top of page

Milan avslår bud på midtstopper


Gustavo Gomez er ønsket i Tyrkia. 

I følge Sky Sport Italia har Besiktas allerede kommet med et bud på € 10 millioner, men dette skal ha blitt avslått. Milan vil ikke nøye seg med et så lite overskudd om de skal selge Gomez allerede etter ett år, men Montella ønsker uansett å beholde søramerikaneren og har i følge avisen bedt ledelsen om å avvise alle bud.

Med nyinnkjøpte Mateo Musacchio på plass og Rodrigo Ely tilbake fra ett vellykket låneopphold er det virkelig kamp om plassen ved siden av Alessio Romagnoli neste sesong, men det er sannsynlig at minst en midtstopper forsvinner i løpet av sommeren. Vincenzo Montella ønsker ikke at Gustavo Gomez er en av de som må pakke bagen og forlate Milanello.

24-åringen kom fra argentinske Lanus for € 8.5 millioner i fjor sommer og mange forventet at han ville utgjøre Milans midtforsvar sammen med Alessio Romagnoli. Så skjedde ikke, og både Gabriel Paletta og Cristian Zapata fikk starte flere kamper enn paraguayaneren. Totalt ble det 11 starter og 7 innhopp på Gomez i sin debutsesong i Serie A.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page