top of page

Milan ønsker å kjøpe ut Van Ginkel, men er Chelsea villige til å selge?Etter en treg start på sesongen preget av to ankelskader og en hel del benkeslit har Wulfert Cornelius «Marco» Van Ginkel virkelig tatt seg sammen og levert fotball av høy klasse de siste kampene. Han har imponert såpass at Milan angivelig ønsker han i klubben også utover låneoppholdet.

Chelseas eier Abramovich er ikke kjent for å spare på kruttet hva gjelder pengebruk, og med haugevis av verdensklassespillere skulle det bli vanskelig for 21-åringen å spille seg inn på midtbanen til Chelsea. Et ikke fullt så stjernespekket Milan tenkte at Van Ginkel kunne tilføre Milan litt sårt tiltrengt pasningskvalitet og løpskraft på midten. Meningene var nok delte da Milan i sommer hentet Chelsea-talentet på lån uten oppsjon på kjøp. I tillegg startet han Milankarrieren med å forklare at han kun var i Milan for erfaringens skyld og ville prøve å spille seg inn på midtbanen til Chelsea allerede neste sesong.

Nederlenderen har lenge slitt med en kombinasjon av sår rumpe etter for mye benkesitting og ankler laget av papp. De aller fleste har nok følt seg sikre på at han vil returnere til Chelsea etter sesongslutt, uten å være utrolig lei seg for den tanken. Men den siste måneden har har Van Ginkel spilt seg til fast plass på midten, med en knallgod pasningsfot og stor løpskraft ble han bla kåret til ‘Man of the Match’ av La Gazzetta dello Sport mot Sampdoria.

Det er Milannews.it som kan melde om at Van Ginkel har imponert såpass at Milan nå ønsker å hente han på permanent basis. Spillerens agent kan heller ikke utelukke at en permanent overgang er et alternativ, men at mye avhenger av hva som skjer med Milan de neste månedene.

«Om han (Van Ginkel) kommer til å bli i Milan? Alt er fortsatt mulig, vi kan ikke utelukke noe. Det er fortsatt nok av tid og vi må vente å se hva som skjer hva gjelder utskiftning av eierskap i Milan.»

Prisen er alltid et spørsmål, og de siste årene har ikke Milan vært klubben som har slengt rundt seg med millioner av euro. Chelsea skal visstnok være villige til å selge, men kun for den rette prisen. De er ikke interessert i å tape penger på nederlenderen, så det sies at summen ligger på €11m (summen Chelsea kjøpte han for av Vitesse).

Så gjenstår det å se hva som skjer med unggutten etter sesongslutt, om han vender tilbake til Chelsea, kjøpes av Milan eller kanskje forlenger lånet med enda et år.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page