top of page

Mihajlovic: «Krever mer av Balotelli»


Sinisa Mihajlovic mener at Balotellis oppførsel har vært eksemplarisk denne sesongen, men prestasjonene på banen er ikke slik man kan forvente seg. 

Angriperen kom tilbake til Milan i fjor høst, men har mistet store deler av sesongen med skade og sykdom.

Siden han ble spilleklar på nyåret har Balotelli slitt med å komme inn i førsteelleveren, men serberen sier at spilleren har opptrådt eksemplarisk.

«Jeg fortalte ham akkurat det jeg mente,» sa Mihajlovic om sitt møte med Balotelli på sensommeren i fjor.

«Jeg ville prate med han og se han i trening, fordi jeg har kjent han helt siden han fikk sin debut i Inter av Roberto Mancini.»

«Da var han bare et barn, men det er mange år siden og ting har forandret seg. Nå fant jeg en moden mann som har vokst fra det barnet han en gang var.»

«Jeg ville se han i øynene, og han gav meg de riktige signalene. Det viktigste er at han er en fin fyr og jeg liker ham.»

Manageren er fornøyd med deler av pakken Mario Balotelli har levert denne sesongen.

«Han vet at han har gjort mange feil og han er den første til å innrømme det. Det er et faktum at alt blir forsterket når det kommer til Mario, men han bidrar til det selv også.»

«Denne sesongen har Balotelli opptrådt perfekt utenfor banen, og jeg gir han lett 10 av 10 poeng. På banen derimot, der har Mario mye å gå på. Han vet det selv og vi snakker ofte om det.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page