top of page

Mihajlovic: – Fikk responsen jeg ville haSinisa Mihajlovic var glad for det han fikk se av Milan i bortetriumfen mot Palermo.

Hovedtreneren var fornøyd med at Milan klarte å holde et høyt nivå i 90 minutter, og til slutt vinne kampen borte mot Palermo.

– I første omgang dominerte vi kampen, og etter hvilen hadde vi kontroll på situasjonen. Det var en velfortjent borteseier, og vi er veldig fornøyde. Jeg ønsket god respons etter derbyet, og jeg fikk den responsen jeg ville ha, sa den tidligere Fiorentina-treneren.

Videre forklarte serberen at det Milan-laget vi ser nå ikke er det samme som vi så i første halvdel av sesongen. Han la ikke skjul på at Milan hadde problemer i starten, men at laget stadig utvikler seg og at de også jobber for å bli bedre psykisk.

– Vi har Europa League-spill innenfor rekkevidde nå, men målet vårt er å ta en kamp om gangen. Kanskje vi kommer i en posisjon der vi kan kjempe om enda mer, sa Mihajlovic.

Mihajlovic benyttet også anledningen til å avdramatisere situasjonen mellom M’Baye Niang og Carlos Bacca i forkant av straffesparket.

– De er begge straffeskyttere, så det er ingen problemer. Bacca var litt frustrert der og da, men de ordnet opp i garderoben. Det viktigste er å score, konstaterte han.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page