top of page

Mihajlovic før kampen


Hovedtrener Sinisa Mihajlovic holdt pressekonferanse før tirsdagens bortemøte med Udinese.

Mihajlovic åpnet med å fortelle hvor viktig denne type kamper er og at han er fornøyd med fremgangen i siste kampene.

”Å ta poeng fra denne typen kamper er alltid viktig. Men jeg syns det også er enklere å ta poeng gjennom en god prestasjon. I de siste to kampene våre syns jeg vi har klart å levere ganske bra. Vi vet at det er flere områder vi må forbedre oss på, og vi må luke bort noen av de feilene vi gjorde mot Palermo. Når det er sagt, føler jeg at vi er på riktig vei. Dessverre går vi til denne kampen med flere forfall, og jeg må gjøre endringer i startoppstillingen. Men jeg vil uansett forsøke å bruke så mye som mulig av laget som har spilt de siste kampene. De andre byttene er fordi jeg ikke har noe valg.”

Mange ønsker å se Mario Balotelli i startoppstillingen, men Mihajlovic vil ikke love noe som helst.

”Jeg vet ikke om vi kommer til å starte med Mario. I morgen vil jeg prate med laget og sende utpå det beste mannskapet jeg har tilgjengelig. Frem til nå har Balotelli vært fremragende både på og utenfor banen.”

Videre snakket han om hva han ønsket fra laget sitt tirsdag kveld.

”Jeg forventer nå mer fra hver enkelt spiller, fordi vi vet at de har kvaliteten til å prestere enda bedre. Jeg prøver å få ut det beste fra hver og en. Calabrias gode prestasjoner i helgen overrasket meg ikke. Han har alltid gjort det godt i de kampene han har fått muligheten. Hvis han fortsetter å jobbe hardt, har han en strålende karriere foran seg. Vi har sluppet inn mål i hver kamp denne sesongen, og vi må ha som mål å holde buret rent i de kommende kampene. Hele laget må forsvare seg, samtidig som alle må bidra i angrep. Vi spiller på bortebane i morgen og vi vet at vi må spille med en eksepsjonell intensitet, mot og karakter, slik vi har gjort i de siste to kampene.

Sinisa forteller også om respekten han har ovenfor motstanderen sin i midtuken, og at de er i stand til å skape problemer for hans mannskap, selv om han har fått på plass et sterkt midtstopperpar.

”Jeg syns Colantuono er en fremragende trener, og Udinese har den type spillere som kan gjøre livet surt for oss. Zapata og Romagnoli har spilt bra. Ely er fortsatt en god spiller, men etter utvisningen mot Fiorentina har andre kommet inn og levert varene. Det er normalt at en urutinert spiller gjør flere feil og ikke prestere like jevnt, men han har fortsatt potensialet til å bli en strålende spiller.”

Hva denne kampen angår, går Sinisa høyt ut og lover at laget skal gjøre det dem kan for å levere godt spill og ta med alle poengene tilbake til Milano..

Jeg ønsker meg en sterk prestasjon i morgen, og da bør vi klare å ta tre poeng. Samtidig ønsker jeg å unngå baklengsmål. Vi har litt få valgmuligheter på grunn av skadene, men hvis du ser på hva gutta har levert på feltet, fortjener de å spille. Vi ser ikke etter unnskyldninger og vil fortsatt være positive. Jeg er optimist fordi jeg ser alltid mulighetene og ikke problemene. Til neste kamp mot Genoa tror jeg vi har både Bertolacci og Kucka tilbake. Det er fortsatt litt usikkert rundt Antonelli.”

Avslutningsvis skryter han både av midtbanespiller Bonaventura og av fansen.

”Jeg forventer at Bonaventura fortsetter å levere gode prestasjoner. Han har bevist det jeg trodde om han. Siden derby-kampen er vi som et nytt lag og gutta fortjener ros for måten de har forbedret seg på. Det er litt tidlig å si så mye etter bare fire serierunder, men vi må passe på så ikke forspranget til Inter blir for stort. Fansen vår krever mye av oss, men de viser også at de setter pris på gode prestasjoner. Når de buer har de ofte rett, men det tilhører fortiden og vi må bare fortsette å forbedre oss”.

Kilde:

http://www.acmilan.com/en/news/show/158828

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page