top of page

Midtbanen kan avgjøre


Milan er verter når Sassuolo kommer til San Siro på besøk på søndag til sesongens niende seriekamp. Her får dere litt statistikk og fakta i forkant av oppgjøret.

Både Poli, De Jong og Muntari (nå i Al-Ittihad Jeddah) har funnet nettmaskene i tidligere oppgjør mot Sassuolo. Av disse spillerne er Andrea Poli den spilleren som har blitt byttet inn flest kamper, med sine seks innhopp. Denne rekorden deler han med Empolis Livaja.

Om vi ser på det kollektive er Milan, sammen med Chievo Verona, de to eneste lagene som har sluppet inn mål i hver eneste runde så langt denne sesongen. 14 baklengs har det blitt i sekken så langt. For å finne forrige gang Milan holdt buret rent i en seriekamp må vi tilbake til den 24 mai 2015, da Torino ble slått med sifrene 3-0 på San Siro.

Sassuolo har også notert seg i de foreløpige rekordbøkene. Laget har pådratt seg 24 gule kort på åtte runder så langt, samme antall som Inter og Frosinone. Det er med andre ord seriens råtasser som kommer på besøk denne helgen.

Hva scoringer angår er Sassuolo det laget som finner nettet flest ganger det siste kvarteret i første omgang, i denne perioden har de så langt scoret fire ganger. Det blir viktig å stå på til dommeren blåser for Milans del.

Kilde: http://www.acmilan.com/en/news/show/159219

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page