top of page

Medlemstur - AC Milan V Inter

Supporter klubben Milan Norge ønsker herved å invitere deg til Milano for å se Derby della Madonnina.


Det blir en helgetur da selve kampen faller på en søndag 7.nov, Mer konkret info vil komme snart, Men akkurat nå ønsker vi å se responsen på hvor mange som ønsker å være med på en slik tur? jo fler vi er jo desto billigere blir pakketuren.


For å fjerne litt av usikkerheten har vi gjort det slik at man kan kansellere frem til et gitt tidspunkt, uavhengig av grunn for kanselleringen. Man taper dermed ikke noe økonomisk. Sikre deg plass nå, uforpliktende! Avgjør senere om du ønsker å bli med.


Inkludert i turpakken:


Fly + Hotell

Omvisning på San Siro stadium

Tur til Casa Milan

MatchbilletMeldt deg på ved å sende en mail til kontakt@acmilan.no Skriv Milan derby i emnefeltet med følgende info om deg. Hvor mange dere er totalt og vi trenger Fult navn, adr, tlf og e-post adr på alle sammen. Påmeldings frist for turen er søndag 17.okt. Skulle du ønske å melde deg på etter påmeldings fristen så send oss en mail, Men vi kan ikke garantere plass.


Ønsker du å se andre Serie A eller Champions League kamper så send oss en mail på samme adresse så ser vi ann hva vi kan klare å gjøre for deg.


Mvh Milan Norge
481 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page