top of page

Maldini: Milan er ikke en del av min fremtid


Klubblegenden Paolo Maldini avviser at han skal involveres i driften av Milan etter at kineserne overtar eierskapet. 

Dermed ser det ikke ut til å være hold i den siste tidens rykter om at den gamle forsvarskjempen er på vei inn i en ambassadør-rolle i Milan. Selv sier spilleren at han er lamslått etter at det ble klart at Silvio Berlusconi selger sitt kjære Milan, men at det ikke er noe i ryktene som knytter ham til en rolle i klubben.

«Det er virkelig rart å se dette. Da jeg kom til Milan var det en annen President som styrte skuta, og jeg fikk se forandringene på nært hold,» fortalte Maldini til Sky Sport Italia.

«Silvio Berlusconi var en fantastisk President, både den mest suksessfulle og den mest innovative lederen i moderne fotball.»

Med kineserne på plass er det ventet at flere tidligere helter, deriblant Maldini selv, vil bli tilbudt en rolle i klubben. Det er den gamle kapteinen heller lunken til.

«Jeg er litt lei av å høre dette. Jeg har bygd mitt eget liv etter karrieren og det er ingenting i disse ryktene. Jeg elsker Milan av hele mitt hjerte og det samme gjør familien min, men det er ikke min fremtid.»

«Jeg syns det er en plikt for utenlandske kjøpere å se på klubbens historikk. Jeg har alltid sagt at en President ikke kan ta beslutninger helt på egen hånd. Milan har millioner av fans over hele verden og de må respekteres, derfor må også deres meninger respekteres når viktige avgjørelser skal fattes.»

«Fansens betydning har ingen landegrenser, for Milanistas finnes over alt. Jeg må ærlig innrømme at fansen har påvirket meg sterkt.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page