top of page

Månedsoppdatering Primavera: September


Juniorlaget har hatt en forferdelig sesongstart.

Forrige sesong endte på skuffende vis for Alessandro Lupi og hans unge menn. Det ble en plassering utenfor topp 6 (som gir sluttspill), og selv med seier i cupen kunne ikke sesongen ansees som en suksess. 14. september var dagen for å reise kjerringa i premieren borte mot Napoli, men dessverre endte det 1-0 til hjemmelaget.

I andre serierunden ble vondt til verre da Roma gjestet Franco Ossola, og guttene fra den evige stad gav seg ikke før det stod 1-7 på tavla. Høyreback Raoul Bellanova scoret Milans trøstemål.

Milan hadde også en tøff motstander i månedens siste kamp, borte mot Juventus som i vår snappet den siste sluttspill-plassen foran snuten på Milan. Det startet godt da angriperen Tsadjout, som har vært med A-laget i høst, gav Milan ledelsen etter 10 minutter. Juventus slo tilbake og scoret tre ganger før Haidara reduserte og Tsadjout utlignet ved full tid, men på overtid scoret Markovic og alle tre poengene ble igjen i Torino.

Status

Med tre strake tap er Milan naturlig nok helt sist på tabellen med en fryktelig svak målforskjell. I oktober venter Genoa (b), Torino (h) og Palermo (b) for Lupi & Co., som allerede er godt på etterskudd i sin divisjon.

Oppsummering

Serie:

Napoli-Milan 1-0

Milan-Roma 1-7 (Bellanova)

Juventus-Milan 4-3 (Tsadjout 2, Haidara)

Cup:

Toppscorer:

Frank Tsadjout 2 Siaka Haidara 1 Raoul Bellanova 1

Røde kort:

Gule kort:

Gabriele Basani 1 Antonio Mionic

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page