top of page

Månedsoppdatering primavera: april

Milans juniorlag sliter på samme måte som A-laget.

Etter tapet mot Atalanta i slutten av mars fortsatte de unge gutta i sort og rødt i samme stil og tapte 4-2 mot byrival Inter. Milan havnet under tidlig, men snudde kampen etter scoringer fra Brescianini og Capanni like før og etter pause. Inter scoret to kjappe etter en snau time og få minutter før slutt punkterte Esposito kampen med sitt 4-2 mål på frispark.

Den neste oppgaven som ventet var Sassuolo på hjemmebane, en viktig kamp mot tabellnaboen fra Modena. Daniel Maldini sendte Milan i føringen etter kun 9 minutters spill, men de grønnkledde gjestene utlignet midtveis i den første omgangen. Dette skulle dog være hjemmelagets aften, og scoringer fra Sala og Tsadjout etter pause sørget for at alle tre poengene ble igjen i Milano.

I den siste kampen i april dro Milan til Sardinia for å møte et Cagliari som jaktet topp 6 og playoff,  og det startet godt da Tsadjout gav gjestene ledelsen etter en snau halvtime. Dessverre kom Cagliari tilbake etter hvilen og vant kampen 2-1.

Status

Milan karret seg opp på trygg grunn i mars, men med kun 3/9 poeng i april har Giunti sine gutter ramlet under streken igjen og mai blir meget spennende med oppgjør mot Empoli (H), Udinese (B), Sampdoria (H) og Fiorentina (B). Bortsett fra sistnevnte ligger alle lagene rundt Milan på tabellen og det er gode sjanser for å klatre dersom Rossoneri finner formen.