top of page

Må klare seg uten Bacca



Det gikk en kule varmt hos de fleste etter at kampen mot Juventus ble blåst av. En av dem som viste sin vrede var Carlos Bacca.

Situasjonen som sørget for at Juventus fikk straffesparket de scoret på – og avgjorde kampen med på fredag – skapte mye oppstyr både på banen, utfor banen og ikke minst i media. Spillerne på banen protesterte heftig etter at dommer Davide Massa blåste for det han mente var hands, når Stephan Lichtsteiner smeller ballen i hånda på Mattia De Sciglio fra kort avstand, fire minutter på overtid – og protestene gav seg ikke med det første. Heftigst ble det like etter at kampen var blåst av. Dommerne ble møtt av Milan-trener Vincenzo Montella og selveste Adriano Galliani i det de gikk av banen, og det var tydelig at det ble gitt uttrykk for hva de to mente om straffesituasjonen. På vei ut dukket også Milans målscorer Carlos Bacca opp og ville fortelle dommerne hva han syntes. Så aggressiv var colombianeren at både Montella og Galliani måtte holde ham unna.

Reaksjonene har vært mange etter Milans oppførsel og i dag ble det bestemt at Bacca må stå over neste kamp og betale €10 000 i bot, i tillegg får klubben en bot på €5000 for at Adriano Galliani tok seg utpå banen. Galliani og sportsdirektør Rocco Maiorino skal også ha blitt advart etter at de angivelig skal ha fornærmet Juventus og deres spillere utenfor hjemmelagets garderobe.

Carlos Bacca, som har scoret fire mål på de tre siste kampene må altså stå over lørdagens oppgjør mot Genoa, i tillegg til ham må Milan også klare seg uten Jose Sosa, som ble utvist på tampen av fredagens kamp, og Alessio Romagnoli, som pådro seg sitt femte gule kort for sesongen.

1 visninger0 kommentarer

© 2012 Milan Norge 

bottom of page