top of page

Loan Watch: SeptemberOktober er her, og vi tar en kikk på hvordan noen av våre utlånte spillere leverte i september. 

Den utlånte spilleren det nok stilles størst forhåpninger til, er 20 år gamle José Mauri. Han er på lån i Empoli, og starta tre av fire kamper i september. Han ble henvist til benken da Empoli møtte Inter, men var tilbake i startoppstillinga mot Lazio 25. september. I kampen mot Lazio fikk han også spille samtlige 90 minutter for første gang denne sesongen. Dette kan tyde på at Empoli vil gi 20-åringen både tillit og spilletid utover høsten, i et Empolilag som har fått en skuffende start på årets Serie A-sesong.

Det var aldri noen tvil om hvorvidt Diego López kom til å få spilletid da han dro på lån til Espanyol. Han gikk rett inn som førstevalg mellom stengene, og har spilt samtlige kamper siden han returnerte til La Liga. På tross av at han enda ikke har holdt nullen for Espanyol, har han allerede blitt kåra til Man of the Match ved en anledning. Han er også en av keeperne i La Liga med flest redninger per kamp, på delt førsteplass.

Jherson Vergara ble aldri noen stor hit i Milano, men ser ut til å få mer tillit i den russiske ligaen. Han spilte 90 minutter for Arsenal Tula i de to siste seriekampene i september, og var også med på å holde nullen i den siste av dem.

En som derimot sliter med å få spilletid, er Hachim Mastour. Etter to kamper som innbytter og en kamp fra start i august, må september sies å være en skuffelse. Han har vært henvist til benken hele september, og det er lett å bli bekymra når spilleren som ble utpekt som et av Italias største talenter for et par år siden nå ikke klarer å spille seg inn i laget som ligger nest nederst i den nederlanske serien. Vi får håpe at han får mer spilletid i oktober, og tar det som et godt tegn at han fikk spilletid i cupen mot slutten av september.

Ellers er det verdt å nevne at Davide Di Molfetta spiller så godt som fast for Prato på nivå 3 i Italia, etter å ha debutert med mål og assist i august. Stefan Simić ser ut til å trives godt i den belgiske ligaen, og har spilt 90 minutter i samtlige seriekamper i september. Den tsjekkiske midtstopperen står også oppført med to scoringer i september, én i serien og én i cupen. 19 år gamle Giovanni Crociata har fått tre kamper for Brescia i Serie B, én av dem fra start. I Como (italiensk nivå 3) har Matteo Pessina (også 19) spilt seg til fast plass i førsteelleveren, men måtte dessverre byttes ut på grunn av skade i den siste kampen i september.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page