top of page

Loan Watch: NovemberNoen sliter benk, andre har spilt seg inn i førsteelleveren i sine nye klubber. Her kommer siste nytt om Milans utlånte spillere

Alessandro Plizzari

Etter en fin start på sesongen både for klubb og landslag, har Milans 17 år gamle keeper dessverre pådratt seg et brudd i fingeren. Han har derfor vært ute av troppen siden 21. oktober, men var tilbake på benken da Ternara tok i mot Foggia 18. november. Vi krysser fingrene for at han er tilbake fra start allerede neste runde.

Andrea Bertolacci 

Genoa har fått en beintøff start på sesongen, og Andrea Bertolacci har foreløpig ikke klart å bidra til å snu trenden. Bertolacci har starta fire av de siste fem kampene, men står fortsatt uten mål og assists i årets sesong. Det er likevel positivt å se at Bertolacci nå brukes mye av Genoa. Selv om han kanskje aldri blir god nok til å heve Milans midtbane, er det lov å håpe at en god sesong i Genoa gjør at man kanskje kan få igjen noe for de 20 millionene man investerte i italieneren sommeren 2015.

José Sosa 

Etter en veldig solid start tilbake  i Tyrkia, har ting gått litt trått for José Sosa den siste tida. Han ble utvist mot Malatyaspor 21. oktober, og måtte så av med skade før pause i neste kamp. Heldigvis var det ikke snakk om noen alvorlig skade, og argentineren var kom inn som innbytter rett etter pause uka etter. Det er vanskelig å se for seg at Sosa skal tilbake til Milan, men det er lov å håpe på at han spiller godt nok i Tyrkia til at Trabzonspor kjøper ham i januar.

Carlos Bacca 

Det har gått litt opp og ned med Carlos Bacca siden han kom tilbake til Spania, men den siste måneden har han levert greit for Villarreal. Han har vunnet tilbake plassen i startelleveren, og har starta de fire siste kampene. Colombianeren sikra poeng på bortebane mot Atlético Madrid 28. oktober da han satte inn 1-1, og leverte assist mot Málaga runden etter. Han står dermed tre mål og én assist så langt i sesongen. Han fikk også sjansen for Colombia i en vennskapskamp mot Kina, og takket for tilliten med ett mål og to assists.

Stefan Simić

22 år gamle Stefan Simić har endelig kjempa seg inn i startoppstillinga til Crotone. Etter å ha kommet inn som innbytter i starten av andre omgang mot Sampdoria 21. oktober, har han spilt de siste fire kampene fra start. Tsjekkeren har spilt godt nok til å få sjansen også på landslaget, og 11. november fikk han sin landslagsdebut i en vennskapskamp mot Qatar. Det er verdt å nevne at Crotone har opsjon på kjøp, og hvis midtstopperen fortsetter å lever kan det være at han går permanent til Crotone til sommeren.

Gian Filippo Felicioli

20 år gamle Felicioli fikk en forferdelig start på oppholdet i Hellas Verona da han ble skada i september. Han har vært skadefri siden 16. oktober, men har enda ikke fått spilletid for klubben som ligger nest nederst i Serie A. Han har derimot fått spilletid for Italias U21 landslag. Han kom inn de siste 25 minuttene da Italia slo Russland 3-2 i en vennskapskamp 14. november.

Andrej Modić 

Andrej Modić sliter fortsatt med å få spilletid i Rende i Serie C, men har fått én kamp fra start og ett innhopp siden sist. Midtbanespilleren fikk faktisk prøve seg som spiss da han starta kampen mot Monopoli 11. november. Han ble byttet ut etter en drøy time, og var tilbake på benken i kampen etter. Det er likevel positivt at han har fått sjansen fra start, og vi får håpe at det blir mer spilletid utover i sesongen for bosnieren.

Marco Iudica

19 år gamle Marco Iudica får fortsatt mye spilletid hos Grumellese i Serie D, og har starta fem av de siste sju kampene for klubben. Selv om Iudica primært var midtstopper for Milan Primavera, blir han fortsatt brukt som både back og midtbanespiller i Grumellese. Det kan utvilsomt være verdifull erfaring for unggutten, og det blir spennende å se om han kan ta nye steg i løpet av sesongen.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page