top of page

Loan Watch: Mai


Våren er her og det er på tide med et gjensyn med Milans utlånte spillere.

M’Baye Niang har gjort seg gjeldende i Pemier League og er ett fast innslag i Watfords lagoppstilling. På de to siste månedene har angriperen  startet samtlige 7 kamper og notert seg for to mål og en målgivende pasning. I kampen mot West Bromwich i starten av april stod han for både mål og målgivende, og ble kåret til banens beste av WhoScored.

José Mauri har slitt med å prege Serie A for Empoli denne sesongen, og etter nyttår har det også blitt begrenset med spilletid for argentineren. På de to siste månedene har Mauri kun en start og ett innhopp, men gjorde en fin figur da han fikk en time sentralt på midtbanen i seieren over Milan.

Etter å ha startet tre strake kamper i perioden 19. februar til 5. mars, har Gabriel tilbragt samtlige kamper på benken  til Cagliari. Dermed ser det ikke ut til at den unge målvakten får den førstelagserfaringen man hadde håpet da han gikk motsatt vei i Storari sin overgang i januar.

Diego Lopez starter fortsatt alle kamper for Espanyol, men dessverre må han plukke en del baller ut av nettet og sist ble det 0-3 mot Barcelona. Espanyol har likevel plukket bra med poeng og er i ferd med å avslutte sesongen på øvre halvdel.

Rodrigo Ely er nå tilbake for fullt etter skaden han slet med da han kom til spanske Alavés. Han fikk sin debut i La Liga da han kom inn som innbytter mot Málaga 11. mars, og har spilt samtlige 90 minutter i sju av de åtte siste kampene. Alaves har kun holdt buret rent i to av kampene brasilianeren har startet, men mot Villareal i midten av mars fikk Ely gleden av å bli matchvinner i seieren mot Villareal.

Siden sist har Hachim Mastour spilt tre kamper for U21-laget til nederlandske Zwolle, og har fått to kamper på benken til A-laget. Og det er i grunn alt å melde av interesse om 18-åringen i denne runden.

Gian Filippo Felicioli starta samtlige kamper for Ascoli (Serie B) i mars. I tillegg har han debutert for Italias U20 lag, da han kom inn som innbytter mot Polen 23. mars. Han ble byttet inn i det 23. minutt, men klarte ikke å forhindre at Italia tapte 1-3. Den siste tiden har han slitt med en skade i skulderen, og har derfor vært ute av Ascoli-troppen. Vi satser på rask bedring, slik at den talentfulle 19-åringen er tilbake i aksjon så fort som mulig.

Matteo Pessina startet fire kamper på rad for Como, før han pådro seg rødt kort på tampen mot Piacenza, og måtte derfor sone karantene mot Carrarese. Selv om det røde kortet er uheldig, må det sies at Pessina alt i alt er i veldig fin form om dagen og han var rett inn på laget etter suspensjonen. Da kom han i tillegg i en skikkelig kalasform og har levert tre mål og to målgivende pasninger på de siste fire kampene. Han har totalt 9 mål og 3 målgivende pasninger i Serie C denne sesongen, og spilte 90 minutter for Italias U20-lag mot Polen i mars.

Davide Di Molfetta spiller stort sett rundt 90 minutter hver eneste kamp for AC Prato (Serie C). Det eneste unntaket var da han starta på benken mot Pontedera 1. april, men han ble da bytta inn allerede etter 45 minutter. Den 20 år gamle vingen har levert to assists og et mål siden sist, og er nå oppe i seks assist denne sesongen.

Ivan De Santis ser ut til å trives i Serie C, og har spilt 90 minutter i alle Paganeses kamper de siste to månedene. 19-åringen har også debutert for Italia U20 siden sist, sammen med Felicioli og Pessina. De Santis ble byttet inn på tampen av kampen, på et tidspunkt da Italia allerede lå under 1-3.

22 år gamle Jherson Vergara var fast innventar i startoppstillingen i Arsenal Tula før pausen i den russiske ligaen, men havnet plutselig på benken i tre strake kamper. Laget ble forsterket i overgangsvinduet og colombianeren ble ofret, men i løpet av april har han spilt seg inn på laget igjen og står bokført med 16 ligakamper totalt denne sesongen.

I Belgia er Stefan Simic tilbake i startoppstillinga til Royal Excel Mouscron. Den 22 år gamle tsjekkeren ble noe overraskende henvist til benken i januar og februar, men nå har spilt 90 minutter i de to siste kampene. Fram til jul spilte han så godt som samtlige minutter, og vi krysser fingrene for at han nå har gjenerobra plassen sin i midtforsvaret.

Giovanni Crociata slet lenge med å få spilletid i Brescia i Serie B, men har definitivt klart å ta vare på de sjansene han har fått. Han var henvist til benken hele mars, men fikk sjansen de siste 45 minuttene da Brescia spilte hjemmekamp 1. april. Han slo til med en assist 4 minutter på overtid, og bidro dermed til at Brescia utligna til 2-2 og fikk med seg poeng mot Virtus Entella. Siden den gang har han spilt i fire av fem kamper og bidratt med en scoring og en målgivende pasning. Hans lagkamerat Andrej Modic har ikke fått spilletid siden sist.

Andrea Bianchimano har spilt seg inn på Reggina i Serie C, og den 20 år gamle spissen har fått en scoring og fire målgivende pasninger de to siste månedene. Lagkamerat Ameth Lo fikk sine første minutter for laget da han kom inn det siste kvartet mot serieleder Foggia, en kamp Reggina tapte 1-0.

Gianmarco Zigoni har fått spilletid i åtte av de elleve siste kampene til SPAL I Serie B. Han har starta tre kamper og ellers kommet inn på tampen. I perioden har Zigoni scoret mål nummer 8 og 9 for sesongen.

25 år gamle Giacomo Beretta står uten målpoeng i mars og april, til tross for å ha startet to kamper og kommet inn som innbytter i fem. Det skal dog sies at to av innhoppene skjedde på overtid.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page