top of page

Loan Watch: Desember


November 2016 er historie, og det er på tide med den månedlige oversikten over hva våre utlånte spillere har holdt på med den siste tida. 

Etter en lovende start i Empoli, har november vært en skuffelse for 20 år gamle José Mauri. Han har bare fått spilletid i én kamp, og det var et innhopp på tampen mot Fiorentina. Empoli har bare tatt 10 poeng på de første 14 kampene, og ligger såvidt over streken på tabellen. Vi håper midtbanetalentet får mer tillit i desember.

Diego López spiller fortsatt fast for Espanyol, og ser ut til å trives godt. I november har keeperen holdt nullen i alle de tre ligakampene. Dermed har han seks clean sheets på 13 kamper denne sesongen, for et lag som ligger på 12. plass i La Liga.

Jherson Vergara får fortsatt tillit i Russland, og har spilt 90 minutter i alle kampene i november. Colombianeren har dessverre ikke vært i stand til å hindre tre strake tap, som gjør at Arsenal Tula nå ligger sist på tabellen i den russiske ligaen.

Hachim Mastours opphold i Zwolle er i ferd med å bli en katastrofe. Også denne måneden står 18-åringen uten spilletid for A-laget, og har bare 45 minutter for U21-laget og én kamp på benken for A-laget å vise til. Det kan være på tide å innse at Nederland ikke er veien til suksess for unggutten, og finne en ny arbeidsgiver i januar.

Nnamdi Oduamadi har tilbragt sesongen på lån i den finske ligaen, som nå er over. Dermed er også nigerianerens opphold i HJK Helsinki over for denne gang. Utlånsavtalen går ut 31. desember, og det er foreløpig uklart hva som blir neste stopp for vingen. Det er lite sannsynlig at han er tiltenkt noen rolle i Milan-stallen.

20 år gamle Davide Di Molfetta har gode grunner til å være fornøyd med egen innsats denne måneden. Vingen har starta alle kampene i november. Etter å ha blitt henvist til benken i den siste kampen i oktober, var han tilbake i startelleveren 6. november, og takka for tilliten med en assist. Prato ligger per nå sist på tabellen i Lega Pro, men forhåpentligvis kan Di Molfetta hjelpe dem oppover på tabellen.

Ivan De Santis har slitt med å få spilletid i Catania, men i november kom endelig debuten for 19-åringen. I november har han både debutert i cupen og serien for Catania, og står med to 90-minutters kamper og ett innhopp som innbytter. Han var tilbake på benken i den siste kampen i november, men vi håper det bare er midlertidig, og at De Santis får sjansen fra start igjen i desember.

I Belgia har Stefan Simić etablert seg som fast inventar i startoppstillinga. Også denne måneden har midtstopperen spilt 90 minutter i alle de tre ligakampene. 21-åringer står dermed med totalt 18 kamper for Royal Excel Mouscron, samtlige fra start.

19 år gamle Gian Filippo Felicioli fortsetter den gode trenden fra oktober, og har starta to av tre seriekamper for Ascoli denne måneden. Han fikk 90 minutter mot både Brescia og Perugia, og kan notere seg sesongens første målpoeng etter en assist da Ascoli spilte 2-2 mot Perugia.

Matteo Pessina fortsetter å vokse i Como på nivå 3. Han virker nå å ha etablert seg i startelleveren, og spilte 90 minutter i tre av fire kamper i november, og scora ett mål. Pessina debuterte for Italias U20-landslag i starten av november, og det er grunnen til at han ikke spilte alle fire ligakampene i november. Alt i alt må vi vel kunne si at dette er mer enn godkjent fra 19-åringen.

Etter å ha fått mye spilletid i Brescia i oktober, må november sies å ha vært en nedtur for Giovanni Crocatia. Denne måneden satt han på benken i tre av fire kamper, og i den ene kampen han starta, ble han bytta ut til andre omgang.

Den 19 år gamle spissen  Andre Bianchimano har også denne måneden tilbragt mye tid på benken, og står med tre innhopp som innbytter. Men han har likevel grunn til å være fornøyd. 27. november kom han inn for Reggina i det 80. minutt. Reggina lå under 1-0, men på overtid fikk Bianchimano sin første scoring for sesongen, og sørga dermed for poengdeling. Lagkamerat Ameth Lo har måttet se alle Regginas kamper fra benken denne måneden, og har fortsatt til gode å få spilletid.

Etter en lovende innsats i oktober, har november vært en liten skuffelse for Gianmarco Zigoni. Den 25 år gamle spissen har kommet inn som innbytter i alle de fire seriekampene denne måneden, men står uten målpoeng for SPAL i november.

Giacomo Beretta har slitt med å få spilletid i Serie B i år, men fikk to innhopp i november. Den 24 år gamle spissen står fortsatt uten scoringer for Virtus Entella.

Andrej Modić har vært henvist til benken også i november, i et Brescia-lag som ligger og vaker midt på tabellen.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page