top of page

Leverte varene i gårsdagens landskamp

Milan var representert med tre spiller fra start i gårsdagens landskamp mellom Liechtenstein og Italia – og alle tre markerte seg.

Italia hadde få problemer med å slå lille Liechtenstein på bortebane lørdag kveld. Italienerne avgjorde kampen allerede i første omgang og gav seg ikke før de hadde puttet fire ganger på de første 45. Gledelig for alle Milanfans var det å se at alle målene kom etter involveringer fra de tre Milanspillerne som startet.

1-0 kom etter 10 minutter på et hjørnespark. Alessio Romagnoli vinner på hodet og får headet ned til Andrea Belotti som kommer stupende frem – Torinospissen setter ballen i mål på direkten. 2-0 kommer like etter. Giacomo Bonaventura slår en lang ball opp til Belotti som header ned til Immobile – Laziospissen kommer fri alene med keeper og setter ballen iskaldt i mål. 3-0 kommer etter en halvtimes spill. Mattia De Sciglio kombinerer fint med Bonaventura før han kommer seg helt fri på kanten, får slått inn via en Liechtenstein forsvarer til Candreva som banker ballen enkelt i mål. 4-0 kommer like før pause. Bonaventura slår en fin ball i rommet bak Liechtenstein sitt forsvar, Belotti snapper opp og avslutter mesterlig. Kampen ender 4-0 til Italia etter en målløs andreomgang.

Italia ligger for øyeblikket på andreplass i gruppe G, bak Spania på målforskjell. Neste utfordring for landslaget blir vennskapskamp mot Tyskland. Kampen spilles på San Siro tirsdag kveld.