top of page

Leonardo: » Vi forsøker å beholde atmosfæren»


Leonardo ønsker fortsatt aktivitet gjennom den siste uken av overgangsvinduet.

Milan har allerede gjort en del avtaler i sommer og inn har både Higuain, Caldara, Reina, Strinic og Halilovic kommet. Det er fremdeles mange rykter på nye spillere inn, i tillegg er det ventet at flere vil forlate troppen før vinduet stenger. I forbindelse med den offisielle presentasjonen av Ivan Strinic og Pepe Reina, lettet Leonardo på sløret.

«Når det gjelder Carlos Bacca har vi et strålende forhold. Vi forsøker å finne ut av ting med en positiv atmosfære. Han kjenner situasjonen og vet hva han trenger, så får vi se om det lar seg gjøre. Det kan hende han blir værende.»

Det er også mange rykter rundt Andre Silva.

«For Silva sin del er det mange situasjoner vi prøver å forstå. Vi må vite alles intensjoner og det er noen ganger vanskelig, men vi prøver å bygge noe her. Han kan forlate oss, men vi må se på hvor og hvordan dersom det skjer.»

Sassuolo sin sportsdirektør har nylig vært i Milano for å forsøke å få kloa i Manuel Locatelli.

«Vi har aldri vurdert å be Manuel om å dra. Det er noe som har ligget i luften og vi har bare ventet på å få vite ting. I løpet av denne perioden har det kommet valg og avgjørelser, men siden vi kom inn inn i bildet har vi aldri vurdert å be ham om å dra.»

«Det er dog en ting som er helt fundamentalt i Milan, og for øvrig i alle andre store klubber. En spiller må være glad og ønske å bli værende.»

Etter at Pepe Reina ankom er det mange habile keepere i troppen.

«Vi ser ut til å finne en løsning for Gabriel. Da står vi igjen med de sterke keepere i Reina og Donnarumma, samt fremtidens mann i Alessandro Plizzari. I denne posisjonen er alt på plass.»

En annen som har blitt linket bort er Suso, og i følge italienske medier var representanter fra Roma i møter med hans agent i går.

«Vi har aldri tenkt på hans avgang. Det er ingenting som har fått oss til å tenke på det så langt. Suso er viktig for oss, og disse møtene vi har hatt er for at han skal bli kjent med de nye eierne. Det er ingen grunn til å tro at han ikke kan bli værende her.»

«Vi har ikke snakket sammen om bud, men om hva som er realiteten her i Milan. Vi må møte alle spillerne en etter en, noe som er helt normalt for en ny ledelse.»

En spiller som kan ankomme er  Tiemoue Bakayoko fra Chelsea.

«Jeg benekter ikke at vi har pratet sammen. Vi må se hva som skjer, vi har fortsatt en uke på oss og må undersøke alle muligheter. Han er en av dem.»

En som neppe er aktuell er Sergej Milinkovic-Savic fra Lazio.

«Det er vanskelig og dessverre passer ikke han i de parameterne vi må forholde oss til.»

«Halve Europa drømmer om ham, Sergej er en moderne fotballspiller som er god med hodet og scorer mange mål. Dessverre er det uoppnåelig.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page