top of page

Lapadula på medisinsk sjekk hos Serie A-rival


Gianluca Lapadula forblir lagkamerat med Andrea Bertolacci. 

Tidligere i dag ble det klart at midtbanespilleren Andrea Bertolacci spiller kommende sesong for gamleklubben Genoa etter at partene ble enige om en ettårig låneavtale. Nå ser Gianluca Lapadula ut til å slå følge med lagkameraten.

Milan og Genoa er i følge Sky Sport Italia enige om en låneavtale ut kommende sesong, og overgangen vil bli gjort permanent neste sommer. Totalt koster spissen Genoa € 13 millioner. Spilleren selv har fått en avtale verdt € 1.5 million per sesong frem til sommeren 2022.

«Jeg er veldig glad for overgangen,» sa Lapadula til pressen da han møtte opp utenfor Genoa sitt treningssenter tidligere i dag.

«Jeg er fornøyd med å være her og håper å gjøre det godt for dette laget. Jeg sa ja til Genoa fordi de har ønsket mine tjenester i et år allerede.»

Gianluca Lapadula kom til Milan for € 9 millioner etter en forrykende sesong for Pescara i Serie B, men på det øverste nivået gikk det litt tråere. På 27 seriekamper, de fleste som innbytter for Carlos Bacca, endte italieneren opp med 8 scoringer og 4 målgivende pasninger.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page