top of page

Krisen vil ingen ende ta


Skadeproblemene fortsetter å hope seg opp for Gennaro Gattuso.

For en uke siden reiste 12 Milan-spillere ut i verden for å representere sine nasjoner. Skadesituasjonen var allerede prekær med  Strinic, Conti, Caldara, Calabria, Musacchio, Biglia og Bonaventura utilgjengelige. Allerede før den første landskampen ble spilt skrev Riccardo Rodriguez seg opp på den samme listen, men venstrebacken ble klar til kamp søndag kveld og kom seg gjennom oppgjøret mot Belgia uten problemer.

En som ikke blir klar på en stund er midtstopperen Alessio Romagnoli. Kapteinen skadet seg i en muskel på trening med Italia og vil være ute i omtrent fire uker. Cristian Zapata er dermed den eneste tilgjengelige midtstopperen i overskuelig fremtid. I tillegg finnes Stefan Simic i troppen, og tsjekkeren har neppe vært nærmere å få sin debut for Milan enn hva som er tilfelle nå.

Davide Calabria forlot på sin side den italienske U21-troppen på grunn av problemer med ankelen, og det er uvisst om høyrebacken blir klar til oppgjøret mot Lazio til helgen.

Tyrkeren Hakan Calhanoglu spilte 90 minutter mot Sverige, men forlot sine landsmenn i går fordi han hadde smerter i foten og spiller ikke mot Ukraina i morgen. Omfanget av skaden er ikke kjent.

1 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page