top of page

Kovacic nærmer seg Milan


Real Madrids Mateo Kovacic skal være nær en retur til Italia.

Kroaten, som forlot Inter til fordel for Real Madrid i fjor sommer, har ikke vært i stand til å sette sitt preg på årets Champions League-finalist og står kun med 8 starter i La liga.

I forrige uke var Adriano Galliani på plass i Madrid og så kampen mellom Real Madrid og Manchester City, og i følge Corriere dello Sport fant også positive samtaler mellom nevnte Galliani og Real Madrid-President Florentino Perez sted.

Milan ønsker å første omgang å låne spilleren en sesong og deretter kjøpe 22-åringen om han viser seg frem på en positiv måte, og dette skal være en avtale som Florentino Perez og Real Madrid er komfortable med. En avtale skal dermed være like rundt hjørnet om spilleren selv er interessert i å vende tilbake til Milano.

Mateo Kovacic kom til Inter fra Dinamo Zagreb for € 15 millioner i januar 2013 og fikk med seg 80 seriekamper for Inter før Real Madrid la € 29 millioner på bordet for den sentrale midtbanespilleren i fjor sommer. Denne sesongen har 22-åringen stort sett figurert som innbytter på slutten av kampene.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page