top of page

Komfortabel seier mot Crotone


Crotone måtte dra fra Milano med 0-4 i sekken. Milan kunne endelig avslutte kampen uten nervene i høyspenn.


Men det tok en stund før det ble tilfellet. Crotone startet nemlig kampen godt, og hadde flere halvsjanser før Milan tok ledelsen ved Ibra etter halvtimen var spilt. Det skulle ta enda en god halvtime før vi kunne lene oss tilbake og ta det mer med ro, da Ibra nok en gang satte ballen i nettet, etter å ha blitt servert ballen på sølvfat fra Theo Hernandez.


Calhanoglu har vært sårt savnet etter å ha vært ute med covidinfeksjon. Det tok ikke lenger enn syv minutter før han hadde assistert sitt første, og et snaut minutt til før han gav ballen til Rebic til 4-0. Calhanoglu har blitt stadig viktigere for Milan, både offensivt, men også defensivt, hvor han dekker store rom. Håpet er at han holder seg frisk den neste måneden når vi skal ut i en serie harde kamper mot blant annet Inter, Roma og Napoli.


Defensivt ser vi imidlertid alt annet enn trygge ut, og fraværet av Kjær er veldig merkbart. Kan dansken bli frisk til derbyet? Vi krysser alt vi har av fingre og tær.


Men først står uberegnelige Spezia på programmet. I en runde der Napoli møter Juventus og Inter møter Lazio må vi gripe sjansen, og ta enda noen poeng på våre rivaler i kampen om CL-plassene.


Spillervurdering:

Donnarumma: 6,5

Calabria: 6,5

Tomori: 6

Romagnoli: 6

Hernandez: 6,5

Kessie: 7

Meité: 7

Saelemaekers: 5

Leao: 6,5

Rebic: 7

Ibra: 7


Castillejo: 5,5


Forza Milan!


Forza Milan!

88 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page