top of page

knapp seier i bologna


Straffesparkene ble nok en gang avgjørende da Milan tok en knapp seier borte mot Bologna. Dermed beholder laget tabelltoppen nok en uke.


Kampen var relativt jevnspilt med sjanser begge veier, men to korrekt idømte straffespark ble tungen på vektskålen for Milan. Zlatan satt den første som vanlig, og som ventet, svakt ned til høyre for målvakten, men heldigvis var Rebic på returen og satt inn 1-0. Det andre straffesparket ble overlatt til Kessié som på sedvanlig sikkert vis gav oss 2-0. Hadde det ikke vært for Donnarumma ville denne ledelsen ikke holdt lenge. Deilig å ha verdens beste målvakt mellom stengene. Bologna fikk imidlertid sin redusering etter at Theo nok en gang mistet ballen og åpnet opp for et farlig kontringsangrep. Det er fantastisk å se ham i offensivt driv, men han spiller med høy risiko, og blottlegger ofte store rom bakover i banen.


For øvrig veldig fint å se at Bennacer endelig er tilbake. Han trenger vi virkelig i innspurten, og med Calhanoglu tilbake mot Crotone begynner skade- og sykdomsfraværet endelig å letne.


Spillervurdering:

Donnarumma: 7

Calabria: 6,5

Tomori: 5,5

Romagnoli: 5,5

Hernandez: 5

Kessie: 6,5

Tonali. 6

Rebic: 6

Leao: 6,5

Saelemaekers: 5

Ibra: 5,5


Forza Milan!
94 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page