top of page

Kessie forlater MilanGjennom hele denne sesongen har det vært prat om hva som kommer til å skje med ivorianeren som har vært på utgående kontrakt men nå tyder alt på at han, etter mye om og men ender opp under Xavi sin ledelse i Barcelona etter sommeren.


Han avslutter dermed sin Milan-karriere på samme måte som Donnarumma og Calhanoglu, ved at deres høye lønnskrav og agenthonorar ikke imøtekommer Milan og Maldini sin klare innstilling om å holde en øvre grense spillerlønningene. Det er overgangsekspertene Fabrizio Romano og Gianluca DiMarzio som meldte om godkjent medical på mandag og underskrevet kontrakt tirsdag. Kontrakten hans skal strekke seg til 2026 og være på €6,5mill. årlig pluss bonuser.


Men mye tyder også på at Milan kommer til å sikre seg sin erstatter i Renato Sanches, som i så fall kommer til å følge i fotsporene til Leao og Maignan som også kom til Milan fra Lille. Overgangen skal ligge an til å være rundt €20mill området.


I andre overgangsrykter angående klubben melder franske medier at Renato Sanches får følge av enda en lagkamerat fra Lille i Nederlenderen Sven Botman. Milan var interessert i å hente Botman i januar, og nå virker Milan lystne på å gi et nytt forsøk å hente stopperen.


Liverpool-spiss Divock Origi skal også være i Milans søkelys ifølge Romano, ettersom han i likhet med Kessie blir bosman-spiller til sommeren.

561 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page