top of page

«Ingen nye bud på Adriano»


Mediene flyter over av rykter som kobler spillere i europeiske klubber til Kina, men for Luiz Adriano skal det ikke lenger være aktuelt å flytte på seg.

Gilmar Veloz, som er spillerens agent, hevder at han ikke kjenner til noen nye bud fra Kina og bedyrer at Adriano er knyttet til Milan.

Den brasilianske spissen var som kjent enig med Jiangsu Suning tidligere i vinter, men overgangen gikk noe overraskende i vasken da den kinesiske klubben visstnok gjorde endringer i kontrakten som brassen ikke kjente til og det hele endte med at Adriano satt seg på flyet tilbake til Milano.

Flere andre kinesiske klubber, deriblant Beijing Gouan, har vært nevnt som potensielle arbeidsgivere, men spillerens agent avviser dette.

«Jeg kjenner ikke til noen nye bud fra Kina på Luiz Adriano,» fortalte Gilmar Veloz til Calciomercato.

«Disse spørsmålene burde vært rettet mot klubben, ikke meg. Vi hadde et tilbud fra Jiangsu, men dere vet hvordan det endte og jeg har ikke noe å fortelle ut over det.»

«Vi leter ikke etter en ny klubb fordi Adriano er på en langttidskontrakt med Milan og er fornøyd i klubben. Alt vil være opp til Milan, men som sagt vet jeg ingen ting.»

Det kinesiske overgangsvinduet stenger 26 februar.

4 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page