IBra sikret seier mot Cagliari

Oppdatert: 22. jan. 2021

Zlatan Ibrahimovic var endelig tilbake etter 57 dager på sidelinjen grunnet muskelskade. Og hva er da mer selvfølgelig enn å sette inn to mål mot Cagliari? Ingenting, dersom du heter Zlatan.

Milan fikk tidlig tildelt straffe, etter at Brahim Diaz hadde sendt Zlatan fint gjennom med en stikker, bare for sistnevnte å bli dyttet i bakken av en Cagliari forsvarer. Zlatan satte som vanlig straffen ganske dårlig, men heldigvis gikk målvakten feil vei og Milan var i ledelsen. Resten av omgangen var preget av dårlig spill fra begge lag, uten store sjanser til noen av lagene.

Andre omgang startet som første, nemlig med et Milanmål. Davide Calabria la en perfekt ball i bakrommet, og Zlatan unngikk hårfint offside og satte inn 2-0.

Men kampen var ikke over, og Cagliari kom til flere sjanser. Men presset økte da innbytter Saelemaekers klare å pådra seg to gule kort i løpet av ti minutter. Det ble en hektisk innspurt, men Milan holdt unna og nye tre poeng var i boks.

Milan vinner igjen, men uten å imponere. Synes noen av spillerne virket litt mentalt slitne, og det er selvsagt ikke rart. Håper de kan løfte seg til storkampen mot Atalanta hjemme på San Siro på lørdag.