top of page

Honda: «Mange måter å slå Juventus på»


Keisuke Honda mener at det er mange måter å slå serielederne på, men det blir uansett en tøff kamp.

Kampen går av stabelen kl. 20.45 på San Siro i morgen kveld og det er ikke mange Milanistas som forventer en hjemmeseier.

«For alle problemer finnes det flere alternative løsninger, men det er vanskelig å plukke ut den beste på forhånd,» fortalte Keisuke Honda til La Gazzetta dello Sport. «Vi må finne nøkkelen til å fortsette vår progresjon.»

«Vi ønsket ikke å dra rett på trening etter tapet mot Atalanta sist, men vi har fått mye tid sammen og laget tror det kan bli synlig mot Juventus.»

Milan har levert sine beste prestasjoner denne sesongen mot sterke motstander.

«Vi har mye større problemer i kamper hvor vi skal vinne og må ta initiativet selv. Kanskje vi har lettere for å forberede oss mentalt foran toppkampene.»

«Alle spillerne her vil vinne trofeer og delta i Champions League, men vi må være realistiske. Det er ikke lett å bli tilfredsstilt av mindre målsetninger, men akkurat nå må vi bare forsøke å ta så mange poeng som mulig.»

«Alt er mulig, selv å vinne mot Juventus. Men det blir veldig tøft og for å klare det må vi ha troen på oss selv.»

«Juventus er vesentlig sterkere enn det vi er, men vi har oppnådd gode resultater mot Napoli, Roma og Inter.»

Japaneren fikk spørsmål om hva Juventus sin største styrke er.

«Deres største styrke er forsvaret, de er et typisk italiensk lag. Personlig foretrekker jeg heller spillet til Napoli, det er mer min stil.»

«Jeg har mange favorittspillere på Juventus, men fotball består av elleve menn. Det er laget som vinner, ikke enkeltspillere.»

«Vi møter et sterkt lag og er godt forberedt på det. Juventus er nummer en i Italia, men vi ønsker å slå dem gjennom godt spill.»

Milans høyrekant svarte på hvordan Juventus skal beseires i morgen kveld.

«Vi må være kompakte og stenge rommene. Vi trenger å komme oss til pause med 0-0. Om vi klarer det kan alt skje i den andre omgangen.»

«Det er mange måter å vinne på, men det viktigste er å tilpasse seg kampen slik den utvikler seg.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page