top of page

Her er Gattuso på bunn


Ingen lukrativ avtale for Milan-helten – ennå.

Gennaro Gattuso har omsider fått sving på Milan-gutta. Laget er ubeseiret i 2018, og står med fire seire og to uavgjorte så langt inn i det nye året. Den tidligere VM-, Champions League- og Serie A-vinneren, som rakk å spille 467 kamper i den røde og sorte trøya, ble ansatt som hovedtrener da Vincenzo Montella ble sparket i november. Han hadde da vært sjef for ungguttene i Primavera siden forrige sommer.

Men selv om Milan har sett bedre ut enn på lenge den siste tiden, og presset og ansvaret ligger på et helt annet nivå når han nå står oppført som hovedtrener i klubben, skal 40-åring fortsatt ha samme lønn som han hadde som sjef for Primavera, ifølge Gazzetta dello Sport. Stemmer opplysningene til avisa, er Gattuso den dårligst betalte treneren i Serie A – med Verona-trener Fabio Pecchia på plassen over med det dobbelte i lønn.

Selv om €120 000 i året, som det rapporteres at han har, ikke høres så aller verst ut for folk flest, blir det brødsmuler sammenlignet med Montella som hadde €3 millioner da han var sjef i klubben, og Allegri som ligger på €7 millioner i året for jobben han gjør i Juventus.

Ettersom Montella har funnet seg ny jobb i Spania, slipper Milan å betale ham lønn videre. Kontrakten hans ble nemlig terminert før han signerte for Sevilla. Dette gjør da at utgiftene knyttet til klubbens hovedtrener, er lavere enn på lenge.

Men det kan hende Gattuso snart begynner å klatre også på lønningstabellen i Serie A. Som følge av lagets gode prestasjoner den siste tiden, har forlengelse av kontrakten hans vært tema i italienske medier. Skulle dette bli aktuelt, innebærer det nok et solid lønnshopp for «Rino».

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page