top of page

Halilovic går til MilanAlen Halilovic er kun en offisiell uttalelse fra å være klar for Milan.

Spilleren har vært ryktet til Milan i lengre tid, og nå ser det ut til at det er hold i ryktene. Kroatens overgang forventes å bli gjort offisiell når som helst. Han vil komme vederlagsfritt fra sin gamle arbeidsgiver, Hamburg.

Fassone uttalte i går, mandag, at det var «mer enn et håndtrykk mellom partene«, og Serie A-guru Ginaluca Di-Marzio mener at avtalen er i boks. Den offisielle hjemmesiden til Serie A har også oppført overgangen som en «done deal».

Halilovic ble sett på som et vidunderbarn da han ble hentet til Barcelona for fire år siden fra Dinamo Zagreb, men han klarte aldri å innfri forventingene for de blårøde. Ingen offisielle kamper for Barca ble fasit, men spilte noen få kamper på lån i Sporting Gijon uten å imponere. Hamburg sikret seg kroatens tjenester sommeren 2016, men heller ikke her ble han en suksess. Hans første sesong resulterte i 6 kamper, mens han tilbragte hele fjorårets sesong på lån hos Las Palmas.

For Las Palmas – som rykket ned fra La Liga – noterte han seg for 38 kamper og 2 mål. Den jevnlige spilletiden i Spania gjør at han kan være klar for å gi Suso kamp om plassen som den kreative playmakeren. For etter Susos 50 kamper i alle turneringer forrige sesong er det lite tvil om at Milan trenger en som kan gi spanjolen konkurranse.

Halilovic vil bli Milans tredje gratis-signering denne sommeren etter Pepe Reina og Ivan Strinic’ inntog.

50 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page