top of page

Giganter ønsker Bonucci


Kapteinen kan forlate den synkende skuta i januar.

Leonardo Bonucci overrasket en hel fotballverden da han forlot den bunnsolide backrekken til Italias beste lag og sluttet seg til Milans ambisiøse prosjekt. Midtstopperen fikk kapteinsbindet mens gamleklubben Juventus satt igjen med € 42 millioner.

Siden den julidagen har det meste gått galt for Bonucci og Milan, som i skrivende stund er på nedre halvdel i Serie A. Landslagsstopperen har på sin side ikke imponert i et forsvar som er lekk.

Gazzetta dello Sport hevder at 30-åringen har mistet troen på sin nye klubb og ønsker å komme seg bort så raskt som mulig. Dersom han bestemmer seg for å forlate klubben blir det neppe vanskelig å finne seg en ny arbeidsgiver.

I England er både Manchester City og Chelsea aktuelle klubber. Pep Guardiola har alltid vært svak for ballspillende forsvarere og Bonucci har en av de mest presise høyrefotene blant midtstopperne rundt om i verden. Også Antonio Conte, som jobbet sammen med Bonucci i Juventus og på det italienske landslaget, kunne tenkt seg en ny midtstopper. Manageren ser ut til å ha mistet troen på brasilianske David Luiz og det er ventet at en erstatter vil være på plass i løpet av januar-vinduet.

Storklubbene PSG og Real Madrid blir også nevnt i samme åndedrag som de to engelske gigantene. Milan har denne høsten spilt i Europa League, noe som betyr at en potensiell ny arbeidsgiver vil kunne benytte italieneren i Champions League.

Leonardo Bonucci er under kontrakt frem til 2022 og det er tvilsomt at Milan vil selge kapteinen på billigsalg. I følge uttalelser fra klubben ønsker de heller å beholde sin forsvarsstjerne.

-Leonardo Bonucci har full tiltro til prosjektet i Milan og disse historiene er basert på sludder. Milan-kapteinen jobber hardt slik som hans lagkamerater som alle ønsker å snu den negative trenden. 

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentáře


bottom of page