top of page

Gattuso: Avgjørelsen om å dra ble tatt for lenge sidenGennaro Gattuso har innrømmet at han tok avgjørelsen om å si opp for lenge siden.

I et intervju med Sky Italia har Gattuso innrømmet at han bestemte seg for at han ikke kom til å fortsette i jobben for lang tid siden. Han sier videre at ryktene om hans avgjørelse kom ut i forkant av Sampdoria-kampen, i det som var starten av en lang rekke svake kamper som til slutt kostet Milan deltagelse i neste års Champions League. Gattuso mener likevel det er mye positivt å hente fra perioden: «Vi gikk glipp av muligheten til å spille i Champions League, men det er positive ting jeg vil huske. Milan er i gode hender, og fansen bør ikke bekymre seg». Gattuso hevder også at han ville forlatt Milan uavhengig av om det endte med topp fire eller ikke.

Videre ble han spurt om det økonomiske, hvor han skal ha sagt fra seg lønnen i kontrakten som løp til 2021. «Når følelser og hjertet er en del av spørsmålet så liker jeg ikke å snakke om penger. For meg er Milans historie utrolig og den har gitt meg langt mer enn hva jeg har gitt. Jeg vil ikke bli hyllet for en normal gest for de folkene jeg har jobbet med i mange år.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page