top of page

Før kamp: Shkendija-Milan


Hvor: Telekom Arena, Skopje

Når: Torsdag 24. august kl. 20.45 norsk tid

TV: Ingen norske kanaler har rettigheter til oppgjøret.

Håpløst utgangspunkt

Shkendija viste forrige uke at de ikke er i nærheten av å matche Milan sitt nivå, og man kunne se hvorfor de år etter år har røket ut i kvalifiseringen mot langt svakere motstand.

Siden sist har Shkendija spilt den andre serierunden i Makedonia, en kamp de vant enkelt 0-3 borte mot Shkupi. Etter to serierunder står de dermed med seks poeng og 5-0 i målforskjell, men med mindre vi blir vitne til et av de mest overraskende resultatene noen sinne må Selimi og hans spillere belage seg på nok en sesong uten Europacup.

Plankekjøring

For Milan sin del er kampen en ren formalitet og med det utgangspunktet man har handler det mest om å få flest mulig i gang, skape relasjoner mellom nye spillere, unngå skader og å få med seg en god opplevelse.

Et toppet mannskap feide Crotone av banen på søndag og Milan vant hele 3-0 på bortebane, godt hjulpet av en tidlig utvisning og et påfølgende straffespark som ble ekspedert i mål. Med 6-0 etter det første oppgjøret er det ventet at Vincenzo Montella vil gjøre store endringer på startoppstillingen i morgen, og i følge Milan TV er det kun Bonucci, Locatelli, Borini og Suso som også starter på torsdag. Det er blant annet ventet at både Jose Mauri og Niccolo Zanellato vil få sjansen fra start. Det vil i så fall bli sistnevntes debut for klubben, etter at han i sommer ble flyttet opp fra Primavera.

Da troppen ble tatt ut ble det klart at Montella hviler flere sentrale spillere. G. Donnarumma, Musacchio, Rodriguez, Conti, Montolivio og Calhanoglu blir alle hjemme i Italia. Det samme gjelder Bonaventura og Biglia som er skadet, mens nyervervelsen Kalinic også slipper turen til Øst-Europa. Paletta, Sosa og Niang er alle utelatt på grunn av potensielle overganger, mens Gomez er med igjen. Det kan dermed se ut til at paraguayaneren blir værende i Milan.

Ellers er det verdt å nevne at Alessio Romagnoli er med til Makedonia, og det hadde vært gledelig å se unggutten tilbake på banen etter nesten 4 måneder på sidelinjen med en kneskade. troppen inneholder også Primavera-spillerne Gabbia og Torrasi.

Vincenzo Montella:

«Jeg er sikker på at morgendagens kamp blir ulik fra det første møtet. De spiller på hjemmebane og kommer til å være mer aggressive.»

«Startoppstillingen vår kommer til å inneholde forandringer. Vi har en stor tropp og allerede på søndag spiller vi mot Cagliari.»

«Mange spillere skal representere landslaget sitt i september. Frem til nyttår skal vi spille kamp hver tredje dag, så at det vil være endringer underveis er helt normalt.»

«Zanellato har trent med oss i snart et år. Han er i konstant utvikling. Han må være i form, men han har helt klart kvaliteter.»

Se opp for:

Ingen. Shkendija viste i det forrige oppgjøret at de egentlig ikke hadde noen spillere som var i stand til å true Milan på noe som helst vis.

Forventede lagoppstillinger:

Shkendija (4-2-3-1):

Zahov; Todorovski, Bejtulai, Cuculi, Celikovic; Alimi, Totre; Radeski, Hasani, Stenio; Ibraimi

Milan (4-3-3) :

Storari; Calabria, Bonucci, Zapata, Antonelli; Zanellato, Locatelli, Mauri; Suso, Silva, Borini

Odds fra norsk tipping:

H: 8.75 U: 5.00 B: 1.22

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page