top of page

Før kamp: Milan – Genoa20. september er datoen Milan sist van en seriekamp. Nå er det ikke noe spørsmål; Genoa må slås.

Hvor: San Siro, Milano

Når: Torsdag 22. oktober kl. 15.00 norsk tid

TV: Viaplay

Sliter offensivt

Davide Calabria sa etter kampen mot AEK at Milan må stå samlet i denne tunge perioden, og det må de virkelig. Ikke bare må de stå samlet, men relasjonene spillerne i mellom er nødt til å bli langt bedre enn i dag. Calhanoglu har vært helt borte i det siste, Bonaventura spiller i feil rolle og spissene klarer ikke å samarbeide. Den langt på vei eneste som har prestert opp mot det man kan forvente er Suso. Spanjolen står med 3 mål og 2 målgivende i Serie A, og blir en særdeles viktig brikke i kampen mot hans tidligere lagkamerater i Genoa.

Genoa sliter

Bortelaget fra Genova har slitt fryktelig i starten av årets Serie A. På de første 7 kampene greide laget å karre til seg 2 poeng, kun Benevento hadde en verre start. Forrige helg fikk de blårøde dog en opptur da Cagliari ble slått 3-2 på Sardinia. Trener Ivan Juric, tidligere assistent i Inter og landslagsspiller for Kroatia, må nok i likhet med Montella kjenne på presset foran søndagens oppgjør.

Kroken på døra?

Det er liten tvil om at Montella, som flere ganger har sagt at han tar det fulle ansvaret for hvordan Milan spiller, sliter fryktelig. 200 millioner euro er blitt investert og de fleste skjønner nok at det vil ta tid å skape relasjoner og sette sammen et lag, men det spørs om klubben er så tålmodig når Milan nå ligger 12 poeng bak Napoli. Med tap på søndag spekuleres det i at Montella må ta sin hatt og gå, og det virker ikke så usannsynlig akkurat nå. Diverse italienske (bland annet SkyItalia) medier melder derimot at manageren skal få to kamper på å redde jobben sin, så innen onsdag – etter kampen mot Chievo – får vi svaret om hvem som blir manager mot Juventus neste helg.

Tidligere Milan-spillere:

Adel Taraabt og Andrea Bertolacci har spilt for Milan. Bertolacci er nå utlånt til Genoa.

Tidligere Inter-spillere:

Luca Antonelli ble hentet fra Genoa.

Forventede lagoppstillinger:

Milan (3-5-2):

Donnarumma; Musacchio, Bonucci, Romagnoli; Borini, Kessie, Biglia, Bonaventura, Rodriguez; Andre Silva, Kalinic

Genoa (3-5-2):

Perin; Izzo, Rossettini, Zukanovic; Rosi, Rigoni, Veloso, Bertolacci, Laxalt; Taarabt, Galabinov

Odds fra norsk tipping:

H: 1,40 U: 4,00 B: 5,85

40 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page