top of page

Før kamp: Milan-Dudelange


Milan kan ta tilbake kontrollen i gruppa når jumboen kommer til Italia. 

Hvor: San Siro, Milano

Når: Torsdag 29. november kl. 18.55 norsk tid

TV: TV 2 sumo

Plankekjøring

Milan kommer rett fra en tøff bortekamp mot Lazio hvor det lenge så ut til å ende med tre poeng i bagasjen hjem til Milano, men Correa sin utligning fire minutter på overtid ødela festen for Gennaro Gattuso og hans reduserte mannskap som er svært skadepreget.

I det motsatte oppgjøret i Luxemburg stilte Gattuso med en sterkt redusert mannskap og vant 1-0 uten å overbevise, men tre poeng ble innkassert og de fleste regner med at denne kampen gir samme utfall for Milan.

Etter dobbeltkampene mot Real Betis, hvor spanjolene var det beste laget i begge oppgjørene, fikk Milan kun med seg et poeng og er havnet på etterskudd i forhold til gruppeseieren. Med to kamper igjen leder Betis med ett poeng, og kan avgjøre det hele selv. Samtidig som det blåses igang på San Siro møtes Betis og Olympiacos i Spania. I den siste gruppespillskampen skal Milan til Hellas mens Betis drar til Luxemburg.

Gennaro Gattuso fikk stablet et lag på beina mot Lazio, og det er ventet at flere med få minutter i beina denne høsten vil få prøve seg her. Det som er klinkende klart er at kampen spilles uten Strinic, Caldara, Romagnoli, Musacchio, Biglia og Bonaventura. Castillejo er tilbake i Europa League-sammenheng etter å ha sonet sist, mens det er ventet at en uthvilt Higuain er tilbake fra start etter at han sonet en av to kamper i helgen etter det røde kortet mot Juventus.

Søndag 12.30 møter kommer Parma på besøk, et lag som har overrasket stort i comebacksesongen og kun er to poeng bak Milan. Sjansen er dermed stor for at et allerede skadeskutt mannskap vil se enda mer reservepreget ut mot Dudelange.

Fra kampen mot Lazio ser det ut til at Reina, Laxalt, Bertolacci, Castillejo og nevnte Higuain vil gå inn og erstatte Donnarumma, Borini, Bakayoko, Calhanoglu og Cutrone. Det er også en sjanse for at dersom kampen kommer inn i Milans spor, kan Andrea Conti få noen minutter med A-lagsfotball.

Sisteplassen sikret

Dudelange har gjennom de fire første kampene i gruppespillet vist seg å være akkurat så underlegne som man hadde forventet på forhånd. De tapte 0-3 borte mot Betis mens dobbeltkampene mot Olympiacos også endte uten poeng og med 1-7 i målforskjell. De har ikke vært nærmere poeng enn hjemme mot Milan, men også der var de så godt som sjanseløse selv om det kun ble 0-1. Med fire tap på de fire første kampene har luxemburgerne dermed bare æren å spille for mot Milan.

Toppmøller sine gutter gikk tidlig på et par smeller innledningsvis i den hjemlige serien, og har fortsatt ikke kommet seg helt til hektene. Avstanden opp til serieleder Jeunesse er på 6 poeng, og Dudelange har virkelig fått føle på hvordan det er å spille i Europa for første gang. De siste årene, hvor de har blitt stoppet i kvaliken, har de dominert den hjemlige serien.

Til denne kampen må gjestene sannsynligvis unnvære Malget og Stumpf med skader, mens Melisse er suspendert.

Forventede lagoppstillinger:

Milan (3-4-2-1):

Reina; Abate, Zapata, Rodriguez; Calabria, Kessie, Bertolacci, Laxalt; Suso, Castilejo; Higuain

Dudelange (4-4-2) :

Frising; Malget, Schnell, Prempeh, El Hriti; Stolz, Stelvio, Couturier, Kruska; Turpel, Sinani

Odds fra Bettson:

H: 1.08  U: 11.50 B: 35.75

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page