top of page

Før kamp: Milan – AEK AthenMilan har hatt en skuffende start i Serie A, men i Europa League har det gått desto bedre. Denne gangen er det AEK Athen som skal slås på San Siro. 

Hvor: San Siro, Milano

Når: Torsdag 19. oktober kl. 21.05 norsk tid

TV: Eurosport 1

Gode i Europa

I serien har det gått trått for Montella & co. 10.plass og 3 tap på rad er fasit etter 8 kamper. Etter siste helgs nederlag mot rival Inter har mange tvilt på om nevnte Montella er riktig mann til å føre skuta videre, men man kan ikke klage på uttellingen i Europa. To kamper er unnagjort og 6 poeng er sikret. Det gjør at Milan topper gruppe D, 2 poeng foran morgendagens motstander AEK, 3 foran Austria Wien og 6 foran jumboplasserte Rijeka.


Et bortelag i form

AEK Athen har startet den greske serien på en god måte. På 7 kamper ligger laget på 2. plass, kun PAOK har åpnet bedre. I Europa er de ubeseiret etter å ha slått Rijeka på bortebane, mens det ble 2-2 og uavgjort hjemme mot Austria Wien. Landslags- og stjernespiller Christodoulopoulos er ventet å ikke starte, noe som er et tap for bortelaget, men angrepsspillerne Livaja og Araujo kan skape trøbbel mot en hver motstander.


Vincenzo Montella:

«Vi spilte veldig bra mot Inter i 2. omgangen, med 70 % ballbesittelse og 10 skudd på mål. Men de første 45 minuttene slapp vi til ett skudd på mål og vi hadde også ett ved Borini. Så, jeg så ikke den store forskjellen mellom lagene».

«Jeg er overbevist over at vi har forbedret oss de siste tre kampene og tapene. Mot Roma og Inter hadde vi fortjent mer. Hadde vi spilt uavgjort ville vi vært i en situasjon. Jeg jobber med å forstå hva som er det riktige ‘oppsettet’ for dette laget».

«Det er en stor mulighet for å sikre førsteplassen i gruppa i morgen, det er viktig å fortsette å gjøre det bra i Europa League.AEK Athen spiller dynamisk fotball som de kan tilpasse etter motstanderen og de kan spille med både 3 og 4 mann i forsvar. Det er et lag som er satt sammen av hurtige spillere og de har det nest høyeste antall skudd på mål. Vi må tolke kampen på en riktig måte».

«Europa er Milans hjem og vi er veldig fornøyde med hva vi har gjort så langt. Vi ville også likt å gjøre det like bra i Serie A. Men jeg vil trekke frem hvor bra vi har gjort det i denne turneringen.»

Forventede lagoppstillinger:

Milan (3-5-2):

Donnarumma; Zapata, Bonucci, Romagnoli; Abate, Kessié, Montolivo, Calhanoglu, Rodriguez; Cutrone, Suso

AEK Athen (4-3-3):

Anestis; Bakakis, Vranjes, Cosic, Galo; Ajdarevic, Mantalos, Johansson; Hristodoulopoulos, Araujo, Livaja

Odds fra norsk tipping:

H: 1.37  U: 3.90 B: 6.65

32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page