top of page

El Shaarawy nærmer seg RomaStephan El Shaarawy forlot Milan til fordel for Monaco, men franskmennene ønsker ikke å benytte seg av kjøpsopsjonen. Dermed kan det være duket for en overgang til Roma for den lille faraoen.

Vi har tidligere meldt om at Monaco ikke kommer til å benytte seg av kjøpsopsjonen på El Shaarawy, hvilket innebærer at han ikke får spille mer i fyrstedømmet(Mangler én kamp for å fremtvinge kjøp). Dermed er det opp til Milan å finne en ny klubb til 23-åringen, ettersom det har blitt uttalt at han ikke kommer til å returnere til AC Milan. Nå kan det se ut til at det er funnet en løsning på overgangsfloken, og det er Roma som skal være svært nær å få på plass en avtale. Hovedstadsklubben meldte tidlig sin interesse, og nå skal en avtale være så godt som formalisert. Det skal også denne gang være snakk om en utlånsavtale med opsjon på kjøp, men denne gang vil ikke opsjonen avhenge av antall kamper spilt og dermed vil det være opp til Roma å bestemme seg for om de ønsker å benytte seg av opsjonen. Dette meldes fra Sky Italia, som også hevder at det denne gang er blitt enighet om en opsjon på 13-14 millioner euro. El Shaarawy ser dermed ut til å stoppe på 101 kamper og 27 mål for Milan, og han vil primært huskes for sine prestasjoner høsten 2012, hvor han banket inn mål på bestilling og holdt Milan inne i kampen om Champions League nærmest på egenhånd.

Skulle denne overgangen finne sted kan det åpne for at Anwar El Ghazi kommer til Milan, men mangelen på et salg av Luiz Adriano skal også være et hinder med tanke på de økonomiske midlene til å finansiere et kjøp. Med Cerci til Genoa og El Shaarawy til Roma har Milan åpnet plass i angrepet, men det ser ut til at Kevin Prince-Boateng regnes som en angrepsspiller og mye tyder derfor på at nok en angrepsspiller må forsvinne før det skal bli aktuelt med nye innkjøp.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page